Det är näst intill fullt kaos på hyresmarknaden i storstäderna. Folk söker desperat efter bostäder men hamnar oftast i 2a hand, vilket kan vara oerhört stressande. Jag hade själv en 2a i andrahand en gång och det blev en mardröm när ägaren kom tillbaka mycket tidigare än väntat. Det bästa när man söker lägenhet är att regga sig på så många ställen som möjligt med bostadskö. Att ta kontrollen över det egna bostadssökandet gör saker mycket enklare.

Idag tipsar jag om en grym sajt vid namn ledigalagenheter.org som innehåller praktiskt taget ALLT man behöver när man ska byta bostad.

Detta är verkligen en supersajt för alla bostadssökanden. Den innehåller allt från kontaktuppgifter till privata hyresvärdar till de bästa ställena att registera sig som bostadssökanden. På sidan ledigalagenheter.org finns även smarta hyrestips och tips för alla som planerar att hyra ut sitt boende. Det är en stor grej att flytta så det gäller att tänka på många saker. Då är det bra att sidor som ledigalagenheter.org finns som underlättar och samlar all viktig info på en plats.

Jag håller faktiskt själv på att söka hyresboende i Linné här i Göteborg just nu. Så om nån som läser detta råkar hyra ut en lägenhet där eller känner nån som hyr ut i Linné maila mig till maria@inredningsvis.se

Hoppas ni hittar drömboendet :)

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.