fbpx

Grön inredning – 5 sätt att inreda med grönt

När man tänker på grön inredning är det lätt att få ful mossgrön i skallen. Ni vet det osar lätt granskog, skogsmulle skolutflykt och halväten äggmacka i ryggsäck över grön färg. MEN grön inredning har minsann fått en rejäl revansch detta året och syns nu i de allra hetaste hemmen på Instagram. Den nya tidens gröna dekor ger ett stilfullt intryck ihop med övrig inredning ofta i mässing, beige och guld. Manglar man grönt in på alla saker i ett rum ser det för jävligt ut. Använder man däremot bara några få möbler och prylar i grönt då får rummet en riktigt classy touch.

LÄS MER: Så inreder ni med mattor som de kända hemmen på Instagram

Grön inredning har varit på tapeten några säsonger nu. Och i det nya året kommer grön ännu mer i nya heta gröna nyanser.

grön inredning

(Innehåller annonslänkar)

Foto: @parvinsharifi

Ni hittar grön lyxig divan ovan HÄR

Gröna möbler

Ni hittar grön soffa ovan HÄR

1 Ha gröna stora statement möbler

Att inreda med gröna möbler är lite av en konst. I och med att mörkare möbler tar så mycket plats i rummet. Då är det bäst att försöka hålla resten av inredningen ljus, annars blir det mer deppig skog än lyxig grön inredning. Färger som är snygga ihop med gröna möbler är lju/mörkgrått, beige, bruna nyanser, svart och beige. Det är även snyggt att matcha gröna möbler med detaljer i guld och mässing.

Trendig inredning

Foto : interiorbyjackie_

Ni hittar snygg grön tapet ovan HÄR

Ni hittar grön tapet ovan HÄR

2. Ha gröna tapeter

Grön färg på väggar är lugnande enligt Feng Shui. Därför kan ett par lugnande gröna tapeter vara en bra idé i tex sovrum där man vill ha vila. Även i köket kan gröna tapeter vara ett smart val. Kan vara snyggt ihop med tex grå skåpsluckor.

Foto Pickyliving

3. Grönt i köket

Gröna kök har blivit väldigt trendigt de senaste åren! Vi ser detta i flera större köksföretag och det kommer bli ännu mer gröna kök i nya nyanser nästa år. Snyggt är att matcha det gröna köket med marmor bänkskivor. Det är även snyggt att matcha med köksmöbler och köksgolv i trä, som på bilden ovan.

Ni hittar alla gröna kuddar ovan HÄR

4. Inreda med gröna textilier

Vill man inte go all in med grönt. Då kan att satsa på enbart gröna textilier vara grejen. Ha tex. en beige soffa och inred med massa läcka gröna prydnadskuddar i olika gröna nyanser. Även att inreda med gröna gardiner är ett stilrent val, och ger rummet ett lugn. Snygga andra färger att matcha med är guld, grå, brun och beige.

Ni hittar möbler ovan: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

5. Grön inredning V.s trä

Både grön färg och inredning i trä är trendigt just nu. Så varför inte ta och matcha dem med varandra. Grönt och trä ihop är en perfekt match, då båda ger jordande värmande känsla i rummet.

Ni hittar grön lyxig divan ovan HÄR

Visst är det SNYGGT med grön inredning mixat ihop med guld? Jag får en viss känsla i kroppen av välbehag när jag ser vissa bilder på inredning och de ovan är några av dem. Jag har alltid ÄLSKAT lyxig classy inredning ända sen jag var barn. Jag borde nog egentligen även vart född i Hollywood med tanke på hur mycket jag glor på Real housewives serierna haha. Men vi lever IRL och inte i några Hollywood mansions, då får man göra det bästa av det hem man har. Det går att göra MYCKET för att få det se lyxigt ut hemma, men ändå inte kosta månadshyran. Allt handlar om rätt val av detaljer varvat med några väl valda möbler. Ska jag bara tipsa om en möbel som ger lyx direkt då är det absolut….sammetspuffen.

Vad gillar ni grön inredning? Grant eller granskog :)

HÅRDA & MJUKA JULKLAPPAR

Åhlens
16.90523.141
Åhlens
1 150
440550
Hemtex
249,90
Hemtex
659,941 099,90
Hemtex
999,90699,93

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis