fbpx

Förlovningsringar: konsten att välja rätt

Kom ni ihåg avsnittet där Aidan skulle överraska Carrie med en förlovningsring i Sex & the city?? Carries väninna som hjälpte Aidan i smyg valde totalt FEL ring och Carrie blev mäkta besviken över valet av ring som Aidan gjort eftersom stilen inte alls var hon.

Det misstaget vill nog de flesta män (och kvinnor ) slippa, att välja fel ring och sedan även inse att minnet (och förnedringen ) är fastbränt för resten av livet. Tyvärr gifte sig aldrig Carrie med Aidan då det var fel val av man, kanske felet med ringen avgjorde vem vet.

LÄS MER: HETASTE INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Så vad ska man tänka på vid valet av vigselringar och förlovningsringar?

Inredningsvis tipsar för rätt val som ett motgift för felsteg inför frieriet :)

(Innehåller adslänkar)

Förlovningsringar: 3 tips

1. Billigt eller dyrt?

Såklart spelar det roll hurvida man har den rätta budgeten som krävs för en finare ring. Men oavsett budget så är kvalitet och känslomässigt värde alltid av större vikt. En förlovningsring i guld är tex. billigare än en platinaring. Fundera ordentligt på hur mycket du vill lägga på Era förlovningsringar.

2. Välj rätt ringtyp

Efter man bestämt hur mycket förlovningsringen får kosta, går man vidare till att bestämma vilken typ av förlovningsring. Med en lägre budget är en sk. enstensring eller en enkel slät ring ett bra val. Med mer pengar i potten så är en solitär eller sidostensring oftast ett bättre val.

Det som varit på modet ett tag är att välja en dyrare förlovningsring med flera stenar och välja en billigare variant av vigselring. Vad man än väljer så välj med hjärtat, annars spelar pengar ingen roll alls.

TOPPSÄLJARE förlovningsringar

3. Valet av material

Guld V.s silver här gäller det att spela lite dektetiv och ta reda på vilket material på smycken som brud/brudgum gillar mest. Ta reda på (i smyg ) vilken typ av smycken hon (eller han) äger tidigare. Vilken metall är de gjorda i och kolla gärna på gamla foton de avslöjar det mesta :)

Fråga vänner och släkt då speciellt föräldrarna vilken typ stil som hon/han gillar, ingen har mer koll än dem. Välj sedan mellan förlovningsringar i tex. guld, platina, rose eller palladium.

Förlovningsringar online

Har man inte den budgeten som gör det möjligt för ringköp hos Tiffanys finns andra billigare vägar att ta. Den stora frågan är kan man handla förlovningsringar online?

Jo då det faktiskt gå bra att handla via nätet då ofta priserna bättre och garantin gör att man har full rätt att byta om det inte känns rätt. En butik som har ett bra sortiment av både förlovnings och vigselringar är safira.se och det är därifrån alla vackra ringar ovan kommer ifrån.

Denna smyckesbutik online har även massor av andra smycken så som halsband, örhängen, herrsmycken, dopgåvor och mycket mer. Safira.se erbjuder även Sveriges lägsta prisgaranti på alla smycken,  vilket gör att även den fattigaste grodprins har råd med både ring till prinsessan och även få pengar över till efterfesten :)

Vilket val av förlovningsring eller vigselring man än gör så är själva akten det viktigaste och det romantiska minnet kan inga pengar i världen väga upp emot.

Låt romantiken överflöda!

LOVE M

Populära förlovningsringar

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis