Få ut det mesta av ditt poolområde!

Få ut det mesta av ditt poolområde!

Innehållsförteckning

Att ha en pool är ett fantastiskt sätt att njuta av sommaren. Det finns många olika sätt att få ut det mesta av din pool och göra området runt om till den perfekta platsen för familjen att umgås på. Du kan till exempel investera i nya solstolar, parasoller och andra bekvämligheter som skapar en trevlig miljö runt poolen. Det är också viktigt att ha något att göra i pooler så varför inte köpa in några badmadrasser och vattenleksaker som alla kan njuta av!

Fixa en loungehörna nära din pool

För att göra poolområdet ännu mer avkopplande och trevligt, kan man skapa en loungehörna nära poolen. Det är ett perfekt ställe att slappna av efter en dag i vattnet. Man kan antingen köpa möbler som är speciellt designade för utomhusbruk, eller så kan man skapa sin egen loungehörna med hjälp av filtar, kuddar och andra mysiga detaljer. Du kan också använda belysning som led slingor för att skapa en magisk atmosfär. Om du vill lyssna på musik nära pooler kan det också vara bra att investera i en vattentålig högtalare. På så lätt blir lounge hörnan den perfekta platsen för familjen att samlas och njuta av sommarnöjen tillsammans.

Plantera blommor och växter

Att plantera blommor och växter är en perfekt möjlighet att skapa en oas av färg och doft runt pooler. Man kan plantera olika typer av blommor som passar in i miljön, som petunior, tagetes, nejlikor eller andra sorters blommor som trivs i en solig miljö. Man kan även plantera lite grönska runt poolen, som buskar eller mindre träd som ger skugga och skydd mot solens strålar. Att plantera blommor och växter runt om poolen gör inte bara att man får en mer estetisk miljö, utan det hjälper även till att bevara bin. Det är dessutom ett trevligt sätt att njuta av naturen samtidigt som man njuter av sina sommarnöjen!

Köp roliga pooleksaker

Att köpa roliga pooleksaker är ett perfekt sätt att få ut det mesta av poolen. Det finns många olika pooleksaker som kan hjälpa till att göra tiden i poolen ännu roligare. Till barnen finns det allt från vattenkanoner och badbollar till simhjälpmedel och leksaker som flyter i vattnet. För de lite äldre kan man köpa poolspel eller badmadrasser för den som vill steka i solen. Man kan också köpa en liten poolbar för att ha nära till svalkande drycker. Oavsett vilka leksaker man väljer, är det alltid trevligt att ha något extra att göra i poolen som gör pool dagarna ännu mer underhållande.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024