10 bästa carpe diem säng favoriter

10 bästa Carpe Diem säng favoriter

(Innehåller adslänkar)

Sugen på en ny lyxig Carpe Diem säng? Många har säkert gått och drömt om ny säng i någon av Carpe Diems lyxiga butiker. Det är nåt speciellt och magiskt med just dessa sängar. De är absolut inte billiga dessa sängar, men de är hållbara då de håller många år framöver utan att tappa spänst. Jag upptäckte själv nyss även Carpe Diems superlyxiga sängkläder. Så nu sover jag i deras lakan och påslakan. Kan säga att materialet är LJUVLIGT och känns som mjukaste siden mot huden. Alla sängar är dessutom döpta efter vackra platser i Buhuslän, där jag är född.

LÄS MER: Outlet REA – fynda inredning med 70 % rabatt

Här går vi nu igenom 10 Carpe Diem sängar, så att just du kan hitta din personliga Carpe Diem säng favorit.

Carpe Diem säng

Kontinentalsängar

Carpe Diem säng Skaftö ovan finns HÄR

I Carpe Diem lyxiga kontinentalsäng Skaftö finns svankstöd och är framtagen för att göra finjusteringar av sängens komfort möjlig efter kroppsform, vikt och dagsform. Tack vare den justerbara mittendelen i sängens botten kan nästan vemsomhelst skapa avvägning mellan axel och höst, på så sätt kan man få den avlastning kroppen behöver – oavsett vikt och längd.

LÄS MER: Få en snygg sovalkov i din etta

Detta är kontinental säng lyx deluxe!

Kornö kontinentalsäng ovan finns HÄR

BILLIGASTE CARPE DIEM KONTINENTALSÄNGEN

Ni hittar Kornö sängen ovan HÄR

Här har vi letat fram den mest prisvärda Carpe Diem säng, vid namn Kornö som kostar lite under 40 000 kr.

I super lyxiga Sandö kontinentalsängen kommer ni att sova som kung och drottning!

SANDÖ = NJUTA!

Lyxiga Sandö sängen ovan finns HÄR

CARPE DIEM STÄLLBAR SÄNG

Ni hittar Carpe Diems Marstrand ställbar säng ovan HÄR

TIPSET: 

Genom att använda Carpe Diem sängar ländryggstöd i din Vindö eller Marstrand säng, kan du få ett skönt stöd för ländryggen när du sitter i sängen. Detta patent hindrar ländryggen från att ge obehag genom att falla tillbaka. Ländryggstödet är kopplat till en motor som låter dig justera och ändra stödet efter dina behov med sängens fjärrkontroll eller app

Saltö ställbar säng ovan HÄR

CARPE DIEM RAMSÄNGAR (mest prisvärda)

Carpe diem ramsäng Malö finns HÄR

Sängarna Koster och Malö är de billigaste säng alternativen från Carpe Diem.

Billiga Koster sängen ovan finns HÄR

Carpe Diem Säng historia

Vad betyder Carpe Diem? Uttrycket är känt och betyder kort “Fånga dagen”

Allt började med ett missnöjt sängköp! Börje Thuleskär, var en ung och passionerad aspirerande kiropraktor. Via hans kunskaper om människokroppens anatomi och fysiologi, blev han allt mer medveten om hur avgörande sömn är för både sinnet och kroppen. Han bestämde  sig så för att investera i en ny säng och köpte det allra bästa på marknaden. Börje fick snart en kalldusch när sängen han köpt inte alls uppfyllde hans förväntningar.

…så jag byggde sängen själv” 

Så en varm sommardag var Börje ute med sin segelbåt på väg mot Stora Kornö – en liten ö utanför Lysekil på den svenska västkusten. Han gick i land och utforskade böljande, mjuka klipporna som låg längs öns stränder, innan han bestämde sig för att sträcka ut sin filt över en ljungbädd. Han lade sig ner för att njuta av solen och den vackra omgivningen. Han blev förvånad över hur bekvämt det faktiskt var. Han fångade dagen (Carpe Diem) Och resten är säng historia!

Carpe Diem!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024