Bra webbyrå i göteborg - tigerton

Bra webbyrå i Göteborg – Tigerton

Alla som har en hemsida vet hur mycket jobb det ligger bakom den. Det är massor av tekniska bitar och plugins som måste uppdateras och underhållas, så att sajten inte kraschar. Många ser bara en hemsida utåt och förstår inte hur mycket jobb det faktiskt läggs ner bakom de digitala kulisserna. Eftersom jag inte alls är bra på den tekniska biten, så anlitar jag de som kan. Jag bytte tema och utssende på bloggen för ett tag sedan, som ni nog sett.  Då anlitatde jag ett företag från min egen sköna hemstad Göteborg.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2021 – 10 STÖRSTA TRENDER I ÅR

Idag tipsar jag om den grymma webbyrån Tigerton.se som både gett min sida ett rejält facelift, men som också fixat buggar i det tekniska.

 

Den Göteborgsbaserade webbyrån Tigerton ligger bakom bytet av Inredningsvis nya tema!

När man anlitar Tigerton och framför allt Tony som jobbar där, inser man direkt vilka proffs de är. De fattar direkt vilka ändringar man vill göra och vilka visioner man har. Många företag lyssnar inte helt på kunderna och då blir allt bara kaos. Tony på Tigerton var lyhörd redan från början. Därför gick jobbet att byta Inredningsvis tema både snabbt och smidigt. Tigerton har även specialbyggt affiliate karuseller och shoppar till min sida. Jag är supernöjd med resultatet och har även fått många komplimanger för Inredningsvis nya stilrena tema.

Tigerton är en webbyrå i Göteborg som är specialister på WordPress sajter. De erbjuder tjänster för WordPress, WooCommerce, e-handel, Serviceavtal, WordPress support, Plugin och webbutveckling. Om man tex har en WordPress sajt men inte är så haj på den tekniska biten, då rekommenderar jag verkligen att ni anlitar Tigerton. De kan då regelbundet uppdatera sajten åt er och byta ut ev. krånglande WordPress plugins.

Finns det nåt värre än en hemsida som är långsam och krånglar? Nej! Därför är det underbart det finns sådana proffs som Tigerton som löser alla problem. Så vi andra mindre tekniska kan fokusera på det vi är bra på istället.

Stay safe!

LOVE M

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024