När det kommer till badrumsinredning gör rätt val av kakel och klinker verkligen underverk. En helrenovering av badrummet kan förvandla ett trist rum till något alldeles, alldeles underbart.

Ta t.ex. mitt shackrutiga favoritgolv, det passar till allt och matchar t.o.m min kattälskling Brorsans svart vita päls :)

Badrumsinredning

beautiful-bathroom-01
Fantasy bathroom in lavender shades

Varför ha bara vitt badrum nej en badrumsinredning i färg är både snyggare och mer lättstädad :)

lyxbadrum

badrumsinredning

Att addera inredningsdetaljer som tavlor är jättefint i badrum och NEJ de förstörs inte av vätan. Försök våga mer när ni inreder badrummet då får ni en badrumsinredning dina vänner kommer att beundra och avundas :)

badrumsgolv svart vit
My wet dream bathroom floor :)

Mumma för mina skönhetssuktande inredningsögon är schackrutigt golv mmmmm

sten handfat
A marble handbasin – unique and stylish

Detaljer i marmor är alltid lika snyggt i badrummet

kristallkrona badrum
Check out that chandelier! Give it to meee! :)

OCH alltid några rosenblad i badkaret bara för att det är så ljuvligt :)

badrumsbrud
Keep calm and carry on…bathing :)

Badrumsinredning

Så släng ut den trista bruna plastmattan nu och gör istället rum för ett härligt klinker golv med golvärme under. Passar perfekt till att värma kalla höstfötter med.

Renovering av badrum tar tid och är…planera, planera, planera. Golv och väggar ska sitta ett bra tag, ta därför god tid på dig i affären. Detaljer som duschdraperi och handdukar är däremot lätta att byta ut efter säsong och behag. Valet med golv och väggar är alltid svårare, då de nästan ska sitta forever. Eller iaf tills nästa badrums makeover :) Mitt råd är alltid att satsa på neutrala grund färger och ge mer färg åt småsakerna. Lycka till och…

Vilken badrumsinredning är der våta dröm ??

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. Hi Maria! I agree with you, stones make difference! what a beautiful selection of images, they make me feel very relaxed!:) Kisses dear and have a lovely day!:*

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.