Apple-produkter och appar för en enklare vardag

Apple-produkter och appar för en enklare vardag

Med sina många produkter är Apple uppskattade tack vare sin användarvänlighet. Med hjälp av App Stores stora utbud av applikationer går det enkelt att synkronisera många enheter och funktioner. Apples genomtänkta design gör även att hemmet ser genomtänkt ut när olika enheter matchar varandra. Vid utveckling av funktioner och applikationer finns även en hänsyn till tillgänglighet.

Företagare som ofta arbetar hemma kan dra nytta av Apple-miljön. Kombinationen av prestanda och möjlighet att synkronisera olika enheter gör det smidigt växla arbetsplats. Funktioner som AirDrop gör det lätt att dela dokument och information utan att behöva tappa fart i arbetet. Använder du samma Apple-ID på alla enheter öppnar sig en hel värld av lösningar som inte kräver mycket att användare.

MacBook och iPad enheter som kompletterar varandra

MacBook är en uppskattad laptop inom många verksamheter. Framför allt när det gäller kreativt arbete eftersom det finns processorkraft och snabb grafik. Batteritiden är generellt mycket bra. Bland annat MacBook Pro 13 har upp till 20 timmars batteritid. iPad och MacBook är två enheter som lätta att kombinera.

Bland annat kan du använda iPad som skärm och för att spegla eller utöka Mac-skrivbordet. Arbetar du med att redigera bilder är det att lätt att använda Apple Pencil. Du kan arbeta med att skapa på din iPad och enkelt växla till MacBook.

Det finns andra smarta tillbehör som Magic Mouse och Keyboard. Genom att använda kompatibla enheter går lätt att arbeta hemma, på kontoret och hos kunder. Med mus och extern skrivbord går det att arbeta på flera enheter samtidigt med full kontroll.

Företagare, även privatpersoner kan även leasa olika Apple-produkter istället för att köpa in dem. Bland annat genom MacRent som är specialister på Apple med ett stort utbud av tjänster och produkter.

Arbeta mer fritt och flexibel med iPhone

Att arbeta med iPhone och MacBook tillsammans gör det enkelt att överföra dokument och bilder mellan enheterna. Exempelvis kan du skanna in dokument du behöver på iPhone för att sen enkelt överföra dem till din dator. Funktioner som Handoff gör att du kan växla snabbt mellan att arbeta på Mac till din iPhone eller iPad.

Det gör att du inte behöver ha USB-sticka med dig eller tänka på att ta med dig annat än mobilen. Det går också att ta emot samtal och sms till din Mac.

Ökad tillgänglighet med Apple

En fördel med iPhone och App Store är det finns ett bra utbud av appar som även fungerar vid funktionsnedsättning. Exempelvis har iPhone och iPad har många appar som underlättar vid synnedsättning och ökar tillgängligheten.

Har du problem att röra skärmen och utföra tryckande rörelser finns AssistiveTouch där det går att kontrollera iPhone med hjälp av andra rörelser.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024