6 billiga beige sänggavlar som ser lyxiga ut

(Innehåller Jotex Soffadirekt Newport annonslänkar)

Letar ni lyxiga beige sänggavlar SE HIT! Idag har jag en sänggavel special och inte visste man att beige färg kan vara så här sexig. En lyxig häftad sänggavel är vad skor är för outfiten, dvs. den gör hela skillnaden och avgör allt. Jag hade själv ett trist platt sovrum utan min fabulösa beige sänggavel jag har idag. Jag insåg aldrig att en enda möbel kan göra SÅ jäkla stor skillnad i ett rum, tills jag såg resultatet vilket var wohoooo!

LÄS MER: Bästa sommar REA från 4 kända butiker

Här tipsar jag er nu om 10 billiga beige sänggavlar men som ändå ser lyxiga och dyra ut.

Beige sänggavlar

 

 

Gudomligt lyxig stoppad beige sänggavel och ni hittar den HÄR

SOMMAR REA FAVORITER

Sänggavel ovan finns hos i flera olika storlekar HÄR

Fixa hotellkänslan snabbt med denna fabulösa beige sänggavel i finaste linne.

Här ser ni mitt eget sovrum i en makalös makeover! Före trist och tråkigt, efter rena dekororgasmen med min nya tjocka stoppade sänggavel. Eller hur?

Många har mailat mig och frågat vart jag köpt min grymma sänggavel men tyvärr har butiken jag köpte den i slutat sälja sänggavlar:( Men jag har därför letat fram liknande lyxiga sänggavlar i detta inlägget.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris

Ni hittar lyxiga sänggaveln ovan HÄR

Ganska lik min lyxiga sänggavel är denna goding och ser ut att kosta min tre gånger mer än den gör.

Ni hittar den trendiga nya sänggaveln ovan HÄR

För alla er som inte gillar knapphäftade sänggavlar kommer här en slät goding.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Denna smidiga gavel ovan hittar ni HÄR

Om man inte har plats för en stor sänggavel så kan en smal vägghängd vara lösningen. Passar bra i litet sovrum och även bra i barnens rum.

Slät sänggavel ovan finns HÄR

Helt slät sänggavel för det moderna stilrena sovrummet, matcha gärna med två svarta sänglampor på varje sida.

Foto: Hemnet

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor super billigt här

Ingen möbel ger rummet ett lyft så snabbt som en sänggavel gör. Jag har inte ångrat mitt gavelköp för tre år sedan en minut. Jag tröttnar ALDRIG på min lyxigt tjocka och stoppade sänggavel pärla. Se till bara att ni dammsuger er sänggavel regelbundet med lilla borsten, annars kan damm till slut skapa fula fläckar på gavel tyget.

Hoppas nu att ni hittar sänggaveln ni drömt om (passande nog:)

Lyxigt kan vara billigt!

LOVE Maria

SOMMAR REA SHOP

Ellos
1 759 SEK2 199 SEK -20%
Jotex
2 399,20 SEK -20%2 999 SEK
Reforma Sthlm
1 295 kr595 kr
Ellos
3 499 SEK4 999 SEK -30%
Soffadirekt
1295 SEK HALVA PRISET2495 SEK
Soffadirekt
8495 SEK10 575 SEK
Andlight.se
27.545,00 SEK34.400,00 SEK
Ellos
4 559 SEK5 699 SEK -20%
Jotex
2 079,20 SEK2 599 SEK
Jotex
999,50 SEK1 999 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
2795 SEK3995 SEK
Soffadirekt
12995 SEK15995 SEK
Soffadirekt
5995 SEK9995 SEK
Jotex
699 SEK559,20 SEK

 

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.