6 billiga beige sänggavlar som ser lyxiga ut

(Innehåller annonslänkar)

Letar ni lyxiga beige sänggavlar SE HIT! Idag har jag en sänggavel special och inte visste man att beige färg kan vara så här sexig. En lyxig häftad sänggavel är vad skor är för outfiten, dvs. den gör hela skillnaden och avgör allt. Jag hade själv ett trist platt sovrum utan min fabulösa beige sänggavel jag har idag. Jag insåg aldrig att en enda möbel kan göra SÅ jäkla stor skillnad i ett rum, tills jag såg resultatet vilket var wohoooo!

LÄS MER: INREDNINGSNYHETER 2021- HETAST NY INREDNING

Här tipsar jag er nu om 10 billiga beige sänggavlar men som ändå ser lyxiga och dyra ut.

Beige sänggavlar

Beige sänggavlar som ovan finns HÄR

Nyheter som trendar

Sänggavel ovan finns hos i flera olika storlekar HÄR

Fixa hotellkänslan snabbt med denna fabulösa beige sänggavel i finaste linne.

Här ovan ser ni mitt eget sovrum i en makalös makeover! Före trist och tråkigt, efter rena dekor drömmen med min stoppade beige sänggavel. Eller hur?

Många har mailat mig och frågat vart jag köpt min grymma sänggavel men tyvärr har butiken jag köpte den i slutat sälja sänggavlar:( Men jag har därför letat fram liknande lyxiga sänggavlar i detta inlägget.

LÄS MER: INREDNINGstrender 2021 – 10 HETASTE TRENDER I ÅR

Ni hittar lyxiga sänggaveln ovan HÄR

Denna lyxiga gavel goding ser ut att kosta minst tre gånger mer än den gör.

Shopping favoriter

Sänggavel ovan finns HÄR

Denna sänggavel ger den där glammiga Hollywood viben i sovrummet!

Ni hittar den trendiga nya sänggaveln ovan HÄR

För alla er som inte gillar knapphäftade sänggavlar kommer här en slät gavel.

Denna smidiga gavel ovan hittar ni HÄR

Om man inte har plats för en stor sänggavel så kan en smal vägghängd vara lösningen. Passar bra i litet sovrum och även bra i barnens rum.

smal sänggavel ovan finns HÄR

Helt smal sänggavel för det moderna stilrena sovrummet, matcha gärna med två svarta sänglampor på varje sida.

Och en lyxig bonus sänggavel!

Lyxig sänngavel ovan hittar ni HÄR

Denna beige gavel är inte billig, men jag va tvungen ta med den då den är så jäkla snygg :)

Gavel ovan finns HÄR

LÄS MER: ÅRETS SNYGGASTE NYA UTEMÖBLER 2021

Ingen möbel ger rummet ett lyft så snabbt som en sänggavel gör. Jag har inte ångrat mitt gavelköp för tre år sedan en minut. Jag tröttnar ALDRIG på min lyxigt tjocka och stoppade sänggavel pärla. Se till bara att ni dammsuger er sänggavel regelbundet med lilla borsten, annars kan damm till slut skapa fula fläckar på gavel tyget.

Hoppas nu att ni hittar sänggaveln ni drömt om (passande nog:)

Lyxigt kan vara billigt!

LOVE Maria

HALVA PRISET PÅ INREDNING

Ni hittar inredning med rabatt ovan HÄR

 

 

 

 

 

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis