6 billiga beige sänggavlar som ser lyxiga ut

(Innehåller Jotex Soffadirekt Newport annonslänkar)

Letar ni lyxiga beige sänggavlar SE HIT! Idag har jag en sänggavel special och inte visste man att beige färg kan vara så här sexig. En lyxig häftad sänggavel är vad skor är för outfiten, dvs. den gör hela skillnaden och avgör allt. Jag hade själv ett trist platt sovrum utan min fabulösa beige sänggavel jag har idag. Jag insåg aldrig att en enda möbel kan göra SÅ jäkla stor skillnad i ett rum, tills jag såg resultatet vilket var wohoooo!

LÄS MER: Hetaste inredningsnyheter höst 2020 från bästa butikerna

Här tipsar jag er nu om 10 billiga beige sänggavlar men som ändå ser lyxiga och dyra ut.

Beige sänggavlar

 

 

Gudomligt lyxig stoppad beige sänggavel och ni hittar den HÄR

SOMMAR REA FAVORITER

Sänggavel ovan finns hos i flera olika storlekar HÄR

Fixa hotellkänslan snabbt med denna fabulösa beige sänggavel i finaste linne.

Här ser ni mitt eget sovrum i en makalös makeover! Före trist och tråkigt, efter rena dekororgasmen med min nya tjocka stoppade sänggavel. Eller hur?

Många har mailat mig och frågat vart jag köpt min grymma sänggavel men tyvärr har butiken jag köpte den i slutat sälja sänggavlar:( Men jag har därför letat fram liknande lyxiga sänggavlar i detta inlägget.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris

Ni hittar lyxiga sänggaveln ovan HÄR

Ganska lik min lyxiga sänggavel är denna goding och ser ut att kosta min tre gånger mer än den gör.

Ni hittar den trendiga nya sänggaveln ovan HÄR

För alla er som inte gillar knapphäftade sänggavlar kommer här en slät goding.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Denna smidiga gavel ovan hittar ni HÄR

Om man inte har plats för en stor sänggavel så kan en smal vägghängd vara lösningen. Passar bra i litet sovrum och även bra i barnens rum.

Slät sänggavel ovan finns HÄR

Helt slät sänggavel för det moderna stilrena sovrummet, matcha gärna med två svarta sänglampor på varje sida.

Foto: Hemnet

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor super billigt här

Ingen möbel ger rummet ett lyft så snabbt som en sänggavel gör. Jag har inte ångrat mitt gavelköp för tre år sedan en minut. Jag tröttnar ALDRIG på min lyxigt tjocka och stoppade sänggavel pärla. Se till bara att ni dammsuger er sänggavel regelbundet med lilla borsten, annars kan damm till slut skapa fula fläckar på gavel tyget.

Hoppas nu att ni hittar sänggaveln ni drömt om (passande nog:)

Lyxigt kan vara billigt!

LOVE Maria

SOMMAR REA SHOP

Newport
22 239 SEK27 799 SEK
Jotex
999,50 SEK1 999 SEK
Soffadirekt
10 995 Kr14 995 Kr
Soffadirekt
2495 SEK3995 SEK
Soffadirekt
5995 SEK9995 SEK
Homeroom
1 759,20 SEK2 199 SEK
Newport
17 596 SEK21 995 SEK
Nordic Nest
2.123 SEK3.119 SEK
Ellos
1 196 SEK1 495 SEK
Homeroom
1 279 SEK1 599 SEK
Homeroom
1 599,20 SEK1 999 SEK
Ellos
6 199 SEK4 959 SEK
Homeroom
599,50 SEK1 199 SEK
Homeroom
2 519 SEK2 799 SEK
Newport
10 995 SEK
Reforma Sthlm
1 101 SEK1 295 SEK

 

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.