Nyckelfärdiga hus från Älvsbyhus: Veckans Hemsida

Jag har länge varit fascinerad av allt som har med fastighetsbranschen att göra: uthyrning av lägenheter i flerbostadshus, sommar- kontra vinterboende, renoveringar av gamla hus, nyckelfärdiga hus på nyköpta tomter m.m.

När man köper äldre hus har man inte alltid tid, lust, eller råd för dyra och nödvändiga renoveringar och reparationer. Ni vet, alla de sakerna man missade när man granskade byggnaden med besiktningsmannen.

Därför kan det vara ett mycket smartare val att köpa drömtomten och sedan anlita en husfirma att bygga ett nyckelfärdigt hus på plats. På det här viset får du inte bara drömläge utan även drömboendet – utan några dolda fel – oftast till en billigare peng. Då har man mer pengar över att satsa på annat direkt t.ex. inredningen :)

Nyckelfärdiga hus

nyckelfärdig villa vid havet

nyckelfärdigt hus

älvsbyhus cg

älvsbyhus kök

nyckelfärdigt badrum

FOTO: FREDRIK PERSSON

brasa vardagsrum

matsalsinredning älvsbyhus

nyckelfärdigt hus

De flesta Svenskars dröm är att bo såhär lagom nära staden och grannar men ändå med lantkänsla. Älvsbyhus bygger även parhus så som i bilden ovan. Ni kan läsa mer om detta hus på Älvsbyhus.se

sovrumsinredning älvsbyhus

nyckelfärdigt-hus

nyckelfärdig villa

öppenplan älvsbyhus

Älvsbyhus: Nyckelfärdiga hus

Drömmer ni om nytt hus nästa år, varför inte köpa klappat och klart? Jag tycker hela koncept av nyckelfärdiga hus är riktigt smart och allt annat än trist, därför ville jag idag lyfta fram ett företag vid namn Älvsbyhus som är specialister på just nyckelfärdiga hus.

Vissa kanske har uppfattningen att kataloghus är tråkiga eller ointressanta men så behöver det inte vara. Ett splitternytt nyckelfärdigt hus byggt till dina specifikationer på egen utvald tomt – ja, det låter inte så fel det. Ditt drömhus färdigt serverat och klart på plats. Kan det bli bättre?

Älvsbyhus har nu en uppdaterad standard med ny innertrapp, trägolv i hela huset (förutom i badrum och klädvård), nytt stänkskydd och ny fläkt i köket samt våtrumsskiva i badrummet (i tre olika utföranden). Älvsbyhus har även ett mycket attraktivt prisläge på alla sina hus vilket gör det till ett smart val på alla plan.

Själva säger Älvsbyhus:

När du köper ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus gäller det sagda priset. Inklusive allt. Inga undantag, inga tillägg och inget tjafs.

Det bästa med Älvsbyhus är att man får ett prisvärt boende baserad på en välutvecklad byggprocess som de har förfinat under 50 år.

Färdigt är bäst och ger mer tid åt annat:)

Ha en fin dag!

LOVE M

älvsbyhus logga


inredningsvis facebook inredningsvis twitter inredningsvis pinterest
<< share this post!
 • Svenska
 • English


7 Responses to Nyckelfärdiga hus från Älvsbyhus: Veckans Hemsida

 1. Friskey torsdag, december 12, 2013 at 13:13 #

  sv: tack! :D

  Skulle inte kunna tänka mig att köpa ett nyckelfärdig hus, visst det hade väl varit superskönt och det går fort att bygga ihop men jag hatar hus som ser ut som alla andra. Haha så därför hade inte jag velat köpa ett färdig hus efter en mall lixom. Men däremot hade jag kunna tänka mig att beställa ett eget ritat hus så det hade blivit mer personligt :)

 2. Amanda Dudas torsdag, december 12, 2013 at 14:40 #

  Herregud vilka fina hus!

 3. Lilli torsdag, december 12, 2013 at 16:24 #

  Hi Maria! The site sounds great, of course I’d love to move in some of these gorgeous houses, the decor is awesome and just love that space with the fireplace, so cosy but chic. Kisses and hugs my dear! xo

 4. Lisa torsdag, december 12, 2013 at 17:14 #

  Snyggt! :)

 5. Olivia - Julkalender torsdag, december 12, 2013 at 20:20 #

  åh va fiint!

  sv: tusen tack :D
  kramis ♥

 6. Viktoria Eriksson torsdag, december 12, 2013 at 20:59 #

  Åh, så fint! ^^

  SV:Hihi, japp det är det! Vad härligt ^^Ska definitivt kolla in din blogg!
  Dsm, kram! <3

 7. Elin lördag, december 14, 2013 at 22:45 #

  Vi byggde hus för ett par år sedan och är jättenöjda med Fiskarhedenvillab.
  Vet att många väljer älvsbyhus men jag skulle aldrig personligen välja dem, har hört för många skräckhistorier av folk som byggt med detta företag.

Kommentera

Current day month ye@r *