Bästa tandblekning i stockholm – 5 bra kliniker

Bästa tandblekning i Stockholm – 5 bra kliniker

Letar ni bra Bästa tandblekning i Stockholm? Då har ni kommit rätt med detta inlägg. Att bleka tänderna är en investering i ett vackrare leende och det kan i sin tur leda till en större självsäkerhet. Det finns flera sätt att göra tänderna vitare, till exempel behandling hemma med strips eller skenor. Det finns dock inget som ger ett så bra resultat som tandblekning på klinik.

LÄS MER: Helena Brenke är bara bäst på att göra fillers

Om du bor i huvudstaden är du kanske intresserad av bra kliniker för tandblekning i Stockholm? Du har många kliniker att välja mellan. Frågan är då vilken som är bäst? Vi har gjort en djupdykning i kundbetyg och recensioner och här är en aktuell lista på kundernas favoriter inom tandblekning i Stockholm.

Tandblekning i Stockholm

Foto: Solna dental

Laserverket

Laserverket är en salong på Hornstull som är mycket uppskattad bland kunderna. Här erbjuds en mängd olika behandlingar inom skönhet och hälsa, däribland klinikblekning.

Hos Laserverket används den skonsamma och effektiva Brilliant Smile-metoden som ger ett snabbt resultat. Behandlingen tar inte mer än två timmar och resultatet blir tänder som är upp till sju nyanser vitare. Laserverket erbjuder också NanoSeal Total+ som ett extra skydd.

Letar du efter tandblekning i Stockholm med snabba resultat som dessutom håller i flera år? Då kan Laserverket vara ett bra val. Här får du en behandling som fungerar.

Hitta hit: Laserverket ligger på Drakenbergsgatan 65 på Hornstull. Närmaste T-banestation är just Hornstull på Röda linjen.

Varför ska man bleka tänderna på klinik?

Det korta svaret är att du är garanterad ett bra resultat! På en klinik får du en specialanpassad behandling för just dina tänder för bästa möjliga resultat.

Karlaplanstandläkarna

Karlaplanstandläkarna är en mottagning med komplett service för allt som rör dina tänder. Förutom allmän tandvård erbjuds allt från blekning av tänder till botox. Att kliniken är populär och uppskattad är tydligt om man tittar på kundbetygen.

På den här kliniken erbjuds hemblekning. Det fungerar så här:

 1. Behandlaren tar ett avtryck av dina tänder
 2. Avtrycket används för att tillverka blekskenor anpassade efter dina tänder
 3. Du får hem skenorna tillsammans med blekmedel
 4. Du gör blekningen själv hemma under en vecka eller mer

Eftersom Karlaplanstandläkarna erbjuder allt inom tandvård kan du få en komplett genomgång av dina tänder inför blekningen. Du kan se till att dina tänder är hela och rena så att behandlingen ger bästa möjliga resultat.

Hitta hit: Karlaplanstandläkarna har sin mottagning på Lützengatan 1 på Östermalm, precis vid Karlaplan T-banestation.

TBN Tandhälsa

Namnet sticker kanske inte ut från mängden, men det gör utbudet av tjänster. TBN Tandhälsa erbjuder i princip allt inom tandvård och behandlingar, även blekning av tänder.

På den här mottagningen kan du boka en professionell tandblekning i Stockholm med Opalescence-metoden. Det är en metod som är säker och skonsam mot tänderna samtidigt som den är effektiv. Du provar ut skenor som du sedan använder tillsammans med gel när du sover.

Är du ute efter en extra säker behandling för att göra dina tänder vitare är TBN Tandhälsa en mottagning att titta närmare på. Eftersom det här är en salong med allt inom tandvård kan du också se till att fräscha upp tänderna (tandsten, lagningar, med mera) innan behandlingen.

Hitta hit: Spånga Torgväg 6 är adressen till mottagningen. Spånga pendeltågsstation (mot Bålsta) ligger precis i närheten.

Vad kostar det att bleka tänderna?

Beroende på hur dina tänder ser ut från början och vilken metod som används ligger priset för en professionell tandblekning någonstans mellan 2500–5000 kr.

Gloss & Floss Dental Care

Gloss & Floss Dental Care på Södermalm erbjuder många behandlingar inom både allmän och estetisk tandvård samt även skönhetsbehandlingar. Snittbetyget bland kunderna är mycket högt, vilket såklart är en fördel.

För tandblekning erbjuds två varianter. Du kan dels göra dina tänder vitare på mottagningen, dels bleka tänderna hemma. För blekning på salong används Zoom-metoden med väteperoxid och ljus. Det hela tar inte mer än 45 minuter.

För hemblekning ingår specialanpassade skenor och produkterna Whiteness Perfect eller Opalescence. Efter någon vecka med behandlingar hemma är dina tänder betydligt vitare.

Hitta hit: Gloss & Floss Dental Care hittar du centralt på Södermalm på Ölandsgatan 42. Åker du med tunnelbanan är Skanstull närmaste station.

Mandy Medical

Mandy Medical är en salong i Sollentuna med ett mycket brett erbjudande inom nästan allt inom skönhetsvård. Här är verkligen inte bara tänderna i fokus.

Här används en kombination av gel och ljus för att bleka dina tänder, nämligen Super Bright-metoden. Gelen, som innehåller väteperoxid, aktiveras med hjälp av plasmaljus och bryter då ner missfärgningar för att göra tänderna vitare. Metoden är skonsam och hela behandlingen tar inte mer än 120 minuter.

För tandblekning med kort behandlingstid och bra resultat är Mandy Medical en salong du kan undersöka närmare. Bra att veta är att du måste åtgärda tandsten med mera hos tandhygienist eller tandläkare innan besöket för att få bästa resultat.

Hitta hit: Stig av pendeltåget vid Häggviks station. Du hittar salongen i Häggvik Centrum.

Vem bör inte bleka tänderna?

Om du har tandsten och/eller hål i tänderna måste det åtgärdas innan du kan bleka tänderna. Du ska inte göra en behandling om du har ilande tandhalsar, tunn emalj eller oskyddade tandrötter. Gravid eller ammande? Då rekommenderas att du undviker tandblekning.

Sammanfattning – tandblekning i Stockholm

Att hitta en salong för tandblekning i Stockholm är inte svårt. Det svåra är kanske att hitta just den salong som är bäst för dig. I den här guiden har vi listat fem av de mottagningar som har bäst betyg och flest positiva kundrecensioner. Väljer du någon av dessa har du de bästa möjligheterna att få ett vackrare leende!

 

 

Foto längst upp: lounes.se

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024