Små balkongbord - 10 snygga fynd till lilla balkongen

Små balkongbord – 10 snygga fynd till lilla balkongen

(Innehåller adslänkar)

Det kan vara svårt att hitta snygga små balkongbord. Har man inte en stor lyxiga uteplats som man ser i alla inredningsmagasin. Ja då måste man göra det bästa av det man har. Liksom när det kommer till small living inne, gäller samma regler ute. Att hålla ytan så ren från plotter och grejer som möjligt. Ha inte för stora klumpiga utemöbler heller, det stjäl bara av den redan lilla ytan.

Läs mer: ÅRETS TRENDIGASTE UTEMÖBLER FÖR BALKONG OCH UTEPLATS

Satsa istället på nätta små utemöbler som lätt går att flytta runt. Här tipsar jag nu om 10 små balkongbord för alla med små balkonger och uteplatser, men med stora drömmar :)

Ni hittar grönt balkongbord ovan HÄR

Visst är detta lilla gröna cafébord snyggt?

Snyggt växtbord ovan hittar ni HÄR

Ni hittar vitt hängande balkongbord ovan HÄR

Om ni har riktigt liten balkong, då är dessa hängande små balkongbord bästa lösningen. De hängs smidigt med fästen på balkongstaketet.

Ni hittar svart hängande balkongbord ovan HÄR

Hur smart är inte detta hängande balkongbord?

Ni hittar vitt cafébord ovan HÄR

Litet smidigt bord med träskiva finns HÄR

Ni hittar klappbord i trä ovan HÄR

Ett klappbord är en smart idé både inne och ute när man har en liten yta! Bordet går lätt att fälla upp om det kommer flera oväntade gäster.

Minibord svart ovan hittar ni HÄR

Detta långa smala bord passar perfekt på den lilla smala balkongen som avlastningsbord.

Trendigt litet träbord ovan hittar ni HÄR

3 snabba inredningstips för liten balkong

1 Använd bara små balkongmöbler för att spara ytan så mycket som möjligt. Om möjligt ha hängande bord och små klappstolar. Multitasking möbler är också en bra idé, då kan ni även ha dem inomhus.

2. Låt inte växterna ta överhand! Visst är det kul att odla, men låt inte de gröna fingrarna go crazy på den lilla balkongen. Med för många växter får man knappt plats att sitta och det blir genast mindre yta allmänt. Ha istället några väl utvalda växter i hängamplar och krukor.

3. Belys balkongen om kvällen! Detta är ett smart knep att få en liten balkong eller uteplats att se större ut. Häng ljusslingor längs väggar och vackra lyktor på bord och varför inte några hängande lyktor i balkongtaket.

LÄS MER: Så inreder ni med drinkvagn snyggt

Lek er fram när ni inreder en uteplats testa olika infallsvinklar och om det känns fel är det ju bara att byta ut möbler och detaljer.

 

Top picture photo: shakemyblog.fr

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024