4 bästa platser om du ska hyra en stuga

4 bästa platser om du ska hyra en stuga

Innehållsförteckning

Sugen på att hyra en stuga och njut av att leva in en egen liten bubbla? Det finns mängder med mysiga stugor att hyra runt om i Sverige, där omgivningarna är vackra och naturnära och där det finns många spännande aktiviteter att testa på. Här listar vi de 4 bästa platserna att besöka för dig som vill bo i stuga.

LÄS MER: Ni måste besöka Bertilssons stuga vid Delsjön

Många campingar erbjuder stugbyar i anslutning till själva campingen, där man kan hyra sin egen stuga och antingen ta med sig sina egna lakan och ordna sin egen mat, eller lyxa till med hotellservice, frukost varje morgon färdigbäddade sängar.

Hyra stuga – 4 tips

Foto: Stugknuten

Plats 1: Lagunen Camping & Stugor

Upplev västkusten och sommaridyllen Strömstad på ett nytt sätt! Stugorna på Lagunen Camping är belägna på en höjd och du har en härlig utsikt över havet. Här finns det massvis med roliga aktiviteter att göra. Två populära badstränder ligger på området och man kan hyra kajaker, fiska och göra mycker annat.

Hitta hit: Lagunen Camping & Stugor ligger söder om själva stadskärnan. Följ väg 176 söderut så kommer du rätt.

Plats 2: Hav & Logi Skärhamn

Beläget på en höjd cirka 1,5 km från Skärhamn centrum, ligger denna stugby och camping som bara måste upplevas. Här finns Akvarellmuseet inom gångavstånd, många fina restauranger och promenadstråk utmed havet. Cykla till Klädesholmen eller vandra runt Bö Tjärn, som är ett vackert naturreservat.

Hitta hit: Kör väg 169 tills du kommer till Aröd, där tar du vänster mot Skärhamn. Hav & Logi ligger på vänster sida cirka 4 km längre fram.

Plats 3: Maven Kustnära Stugor

Gotland kan aldrig bli fel! Här finns mängder med aktiviteter och dagsutflykter att göra. Den här stugbyn har totalt 11 stugor och ligger mitt i den gotländska naturen. Här finns bastu och badtunna och havet ligger bara 350 meter bort.

Hitta hit: Beläget på norra Gotland. Kör väg 149 mot Kappelshamn. Stugbyn ligger på vänster sida precis innan du kommer fram till havet.

Plats 4:  Mälarhusen Stugby Österlen

Österlen är synonymt med öppna vackra landskap, äppelodlingar och en kustremsa som överträffar det mesta. Denna stugby ger dig chansen att njuta av ett havsnära boende med närhet till bland annat Ales Stenar. Det finns en minigolfbana på området och Sandhammarens Strand med vit härlig sand ligger bara 3 km bort.

Hitta hit: Kör Östra Kustvägen för att komma till Mälarhusen Stugby Österlen. Stugbyn ligger precis intill vägen, på höger sida om du kommer söderifrån.

Foto från Stugknuten

 

Om du skulle vilja besöka Västkusten så kan ni alltid boka en stuga via Stugknuten

 

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024