Att hitta rätt present kan vara ett levande helvete! Vissa har ju även allt i materiellt så vad ger man dem då? Sedan ska ju inte en present vara ett kasst impulsköp, utan nåt väl genomtänkt. Jag tycker själv att köpa till killar är det allra svåraste presentköpet. Jag menar vad vill de ha? Underkläder, choklad, parfym eller sex toys haha. Det är alltid lättare att köpa till samma kön för då kan man relatera till sig själv.

LÄS MER: Höstens snyggaste sammetsinredning från 3 kända butiker

Som tur är finns det numer grymma sidor online där man kan få hjälp med att hitta den perfekta presenten. Idag tipsar jag om sidan presenttipsaren.nu som har många förslag på roliga presenter oavsett kön och ålder.

Att ge ort en upplevelse kan bli den bästa presenten. Varför inte ge bort en het duo-massage till kärestan? eller en spännande adrenalinkick med en ballongfärd?

Hos presenttipsaren.nu hittar ni alla presenttips ni kan tänka er. Det som är bra med denna sida är att den är uppdelad i olika kategorier för olika typer av människor. Som tex presenttips till killar finns massa tips på upplevelser, vilket jag tycker är en grym present. Menar ska man ge bort nåt varför inte ta i så mottagaren får ett rejält minne för livet. Massage och SPA tex är ett säkert presentkort för båda kön. Jag har själv gett bort SPA presenter många gånger och folk blir alltid lika strålande glada att få det. Jag menar vem blir inte glad av att bli relax?

Så kolla in presenttipsaren.nu om ni ha ångest inför julklappsköpen eller inte vet vad kärestan vill ha. Ni kommer garanterat hitta nåt till alla.

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.