Om ni ska inreda ett vintage vardagsrum då är detta inlägget för er! Att inreda hållbart är en stor trend i Sverige just nu. Därför känns att inreda vintage helt rätt i tiden. För fattiga studenter har vintage och loppis fynd blivit räddningen. Det är ju även så mysigt att gå runt på olika små loppisar och kolla in antika vintage fynd. Jag vill tipsa om en affär som ligger nära där jag bor som heter ”Majornas saker från förr” De har jättefina antika detaljer som glas och mässingsljusstakar. Har man tur kan man även dra hem riktigt snygga antika möbler från dem.

LÄS MER: BÄSTA LOPPIS STÄLLEN I GBG – TOP 5 VINTAGE LISTAN

Här får ni nu 6 vintage vardagsrum väl värda att kopiera där hemma!

HUR SNYGG och cool är inte den gamla vintage sammetssoffan ihop med den leo mattan?

Ett tips om ni vill ha vintage looken i vardagsrummet är att mixa olika gamla tavlor med guldram.

Men här vill man ju höst mysa!

Hur vacker retro myshörna?

Lyckan är gjord om man kan fynda en så här vacker vintage drinkvagn!

Ovan ser ni hur djärna färgkombinationer kan gifta sig perfekt i ett rum. Jag hoppas ni blivit sugna på att gå på loppis och fynda nu. Att återanvända gamla prylar och möbler är det mest miljövänliga alternativet inom inredning idag. I en masskonsumtion värld kan det ibland vara en god idé att bara stanna upp och fråga sig själv, behöver jag verkligen en ny sak till? Svaret är förmodligen nej så strunta i det och spara både naturen och plånboken.

Keep it vintage!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.