Hitta rätt barnvakt snabbt och lätt med mynanny

Hitta rätt barnvakt snabbt och lätt med myNanny

Innehållsförteckning

Att hitta rätt barnvakt är ett rejält jobb i sig! Det finns tyvärr just nu hur många oseriösa folk därute som helst och har man riktig otur får man en tjuv i hemmet istället för en nanny. Många sk. barnvakter som sätter ut egna annonser tummar även rejält på sanningen och ibland har de inte alls den erfarenhet som krävs för att ta hand om barn. Sedan är det också både tidskrävande och påfrestande med massa intervjuer där ingen sökande ändå känns som helt rätt val.

Så vad göra? Jo det finns nu en jättebra mellanhand för när det kommer till att välja ut en bra och proffsig barnvakt!

Barnvakt

Företaget myNanny är förmedlare mellan sökande familjer och barnvakter på marknaden. Det vill säga att de gör hela jobbet att hitta en proffsig erfaren barnvakt. Familjen ger helt enkelt myNanny sina egna speciella önskemål och egenskaper om sin blivande barnvakt. Därefter letar myNanny fram en passande kandidat ur sitt stora urval av erfarna barnvakter. Familjen får sedan chans att prova på barnvakten myNanny valt ut innan de bestämmer sig.

Barnvakterna i myNannys nätverk är bla. fullt försäkrade vilket täcker upp vid eventuella olyckor samt, tar ut vit lön samt är fullt olycksutbildade inför ev. missöden under barnvaktstiden. Allt detta ger en mycket större trygghet för alla barnfamiljer, än om de skulle valt nån total främling via Blocket och betalt svart. myNanny finns i alla de största städerna i Sverige och på deras hemsida my-Nanny.se kan ni se en lista över vart de finns i landet.

Jag tycker personligen att det är viktigt att man väljer seriösa vaktare både till barn men även när det kommer till husdjur. Man vill ju inte få nån som skiter i att vakta och stjäl hela husgerådet när man är borta. Nej företag som myNanny är ett säkert kort för en trygg barnvakt och ett smart val om man vill få bara det allra bästa.

/Maria

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström
  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024