3 värsta & 3 bästa airbnb boenden nånsin

3 värsta & 3 bästa Airbnb boenden nånsin

VARNING! Är du känslig eller äckelmagad lätt kolla inte detta inlägget!

Det är sommartider och med det vaknar reslusten hos de allra flesta. Nu kan man sakta börja resa runt i världen igen, tack vare PCR test och vaccinet. Vill man inte sova på klonade dyra hotell, då är Airbnb the next best thing. Det är både för och nackdelar med Airbnb och det är det som är charmen. Jag brukar säga att Air bnb är som Tinder dating, man vet aldrig vad man får och det är inte alltid som det ser ut på bilderna:)

Det finns dock Airbnb deluxe livings och här får man bara top notch boenden. Sedan finns det även Airbnb värdar som får gå igenom en mardröm, efter att gästerna besökt deras boenden. I detta inlägg visar jag 3 värsta och 3 bästa Airbnb boenden. En varning utfärdas för känsliga, när det kommer till de värsta Airbnb boenden.

3 bästa AirBnb boenden

Villa Fontanel – Lyxliv på Franska Rivieran

Lyxliv på Franska rivieran!

Vem vill inte vakna till denna GUDOMLIGA utsikt? Jag har besökt Franska rivieran flera gånger och det är verkligen något speciellt med denna plats. Den läckra Franska maten, magiska stränder och lyxiga bilar och partyn överallt.

Ni kan läsa mer om detta Franska lyxboende HÄR

Il Nestorello country retreat – Italien

Gillar ni lyxigt lantliv på sommaren? Då är Il Nestorello absolut platsen dit ni ska bege er. En vacker Italiensk exklusiv lantvilla brevid den lilla idylliska staden  Perugia. En gäst som besökte villan sa  it is where “James Bond goes to get away from it all”

Villa Seascape – st barts Karibien

Snyggaste utsikten EVER!

Första gången jag såg detta boende kände jag bara OMG!!! TÄNK att få vakna till dessa magiska havsvyer varje dag. Ibland borde man vara miljonär, då detta boende kostar blygsamma 22 000 kr per dygn :)

3 värsta Air BnB boenden

( eller snarare värsta Air Bnb värd upplevelser )

Top 3 Värsta Airbnb-gäster NÅNSIN!

Det finns konstiga Airbnb boenden, det finns de värsta och sedan finns det Airbnb gäster som gör dig helt freaked out. Även om att lista din bostad som en Airbnb kan verka som en bra idé, så kommer du ibland att stöta på gäster som får dig att bli helt galen. Vissa människor är smutsiga och motbjudande och de har inte någon respekt för någon annans egendom wse. Tyvärr kör de flesta gäster med mentaliteten, att betalar de så kan de göra vad de vill i boendet.

Här är de värsta Airbnb-gästerna nånsin!

(OBS Dessa bilder kan vara stötande och om du är känslig, läs inte resten av inlägget.)

Airbnb horror murder

Vi börjar med den värsta upplevelsen en Airbnb värd kan få på Airbnb. Den här fastighetsägaren ville bara tjäna lite extra pengar för att hyrya ut sitt boende. Men inga pengar i världen skulle kompensera för vad han fick se efter gästen lämnat. När han kom in efter att gästerna lämnade, fann han en skräckuppvisning som knappast kan beskrivas i ord. Blodfläckar hittades över hela mattan, så mycket att det indikerade en kraftig blödning. Men det va inte det värsta, i badrummet var det ÄNNU värre. Faktum är att badrummet kunde vartit med i filmen Psycho utan problem.

Som taget direkt från filmen Psycho med Norman Bates!

Så vad gör man som Airbnb värd i detta läget? WEll det va definitivt hög tid att ringa plisen och inte städerskan. Även väggen var rejält skadad och det såg ut som gästen slått en klubba in i den. Även om värden får viss kompensation från Airbn för allt detta, så får värden skador mentalt av det som hänt och det kan inga pengar i världen ta bort.

Paris Airbnb nightmare

Detta kan vara något av det vidrigaste jag sett i hela mitt liv i ett hem (och då har jag sett mycket) Den unga modellen/dansaren från paris hyrde ut sitt Airbnb boende hela 3 veckor. Detta skulle hon ångra ungefär en miljon gånger om. Den syn som mötte henne när hon skulle kolla boendet efter gästen gått gav henne världens CHOCK. Lägenheten var helt förstörd! Se på bilderna nedan då de talar mer än tusen ord.

Hur vidrig är inte sängen efter gästen gått? Det sägs gästen var en Kanadensisk man med svåra alkoholproblem och mentala problem. Det sägs även han haft sjuka orgier i lägenheten och därav alla skador. Lägenheten är så förstörd att de sa det är svårt att få fixat den.

Stockholm Airbnb bordell

Alla dessa Airbnb händer ju bara i andra lännder inte i trygga Sverige….Eller?

Det stämmer inte! Två Svenska kvinnor i Stockholm hyrde sin lägenhet i fyra hela veckor. Helt ovetande att en bordell pågick i deras lägenhet. Polisen fick nys om det och slog in dörren och hittade då flera prostituerade och deras kunder i sängen. De upptäckte snart att de använde lägenheten som bordell, och jag kan förstå att de inte var nöjda att bli påkomna. Polis hittade stora mängder pubeshår runt i huset, samt en plastpåse full med begagnade kondomer. Även om det inte finns bilder tillgängliga av denna händelse, kan man lätt se det i tankarna. En av gästerna anklagades efter händelsen.

Där har ni kontrasternas kontrast! Med de absolut vackraste Airnb boenden i världen VS de äckligaste och hemskaste. Så det är inte bara glam och ros att vara Airbnb värd. Men det är ju även så livet är, ibland leker det och ibland är det helt mörkt och galet.

Lycka till med resandet och hoppas ni hittar ett dröm Airbnb boende och inte en mardröm!

REA FYND SHOP

Monaco premium fåtölj
Soffadirekt
59956995
Boogi fåtölj bouclé soffad shop
Soffadirekt
42956495
Anglet soffbord svart k - soffbord
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Margo soffbord
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Velvet sand sänggavel
Soffadirekt
27954395
Alicia soffbord svart
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Hamilton sittpuff
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Metz sänggavel
Soffadirekt
12953495 - 63 %
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024