Loungegrupp ovan finns HÄR

Trenden med lounge utemöbler fortsätter starkt även i år. Speciell modell större av loungegrupper, ökar i popularitet. Jag tror Sverige fallit för lounge stilen just för den är så osvensk. Den påminner om lyxiga hotell uteplatser på rivieran utomlands. Där vill man sitta och lata sig i en låg lyxig loungesoffa, med ett glas rosé i handen. Loungesoffor skapar en exklusiv känsla oavsett på vilken typ av uteplats de än hamnar. Har ni en liten uteplats eller balkong, då kan ni skippa soffan och istället ha två mindre loungefåtöljer och ett bord i mitten.

Läs mer: 9 SNYGGA IDÉER TILL ER PERGOLA I SOMMAR

Här får ni nu 10 loungegrupper för en garanterat lyxigare uteplats i sommar!

Ni hittar grå loungegrupp ovan HÄR

 

Ni hittar rottinggrupp ovan HÄR

Ni hittar lyxig utegrupp ovan HÄR

Ni hittar loungegruppen ovan HÄR

Gråsvart grupp ovan hittar ni HÄR

Ni hittar brun/beige utegrupp ovan HÄR

Ni hittar utegrupp i New England stil ovan HÄR

Ni hittar soffan ovan HÄR

Ni hittar ljusgrå loungesoffa ovan HÄR

Tips för att få en lounge lyxig uteplats

Ha massa olika ljuskällor! Som ljusslingor i taket och längs väggar uppsatta på ett smakfullt vis. Ha vackra lyktor i olika storlekar på golvet. Och gärna några levande ljus på borden, modell låg.

Ha några lyxiga större palmer i hörnen av uteplatsen, detta ger en exklusiv hotellkänsla. Har ni inte så stor uteplats så ha några andra gröna växter, men inte för många.

Ha lyxiga mattor av naturmaterial som tex. sisal.

Håll färgerna neutrala! För att få en äkta loungestil så ha inte för starka skrikiga färger. Nej håll nyanserna i behagliga nyanser som beige, grått och vitt.

Lycka till!

/Maria

Uteplats shop

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.