fbpx

Restips Göteborg – besök sköna Brännö

(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Vädret har varit underbart och soligt på sista tiden och såklart passar jag på att utnyttja det till max. Jag har igår besökt min nya favoritö, bohemiskt relaxa Brännö. I år har de även flera heta nyheter på ön som ett nytt B&B samt fullt utrustat bar vid cafe Varvet.

Så nästa gång ni besöker Göteborg strunta i Liseberg och paddan som är lika trista och uttjatade som tomten den 24 e Nej ta en tur ut till Södra skärgården istället det är där ni upplever Göteborg från allra bästa sidan :)

LÄS MER: OUTLET REA på inredning med 70 % rabatt

Restips Göteborg – Brännö

brännö bad

KÖPTIPS: Ursnygga badkläder till barn och vuxna finns HÄR

Brännö badet

Är absolut en av de vackraste badplatserna i hela västsverige. Visst det har inte milslång sandstrand men väl massa härliga solklippor, flera bryggor och hopptorn rakt ner i havet. Utsikten är hänförande och mysiga skärgårdsbåtar tuffar stadigt förbi.

Detta bad är perfekt för romantik och mysig picknick :)

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

brännö restips

göteborg resa

göteborg tips

KÖPTIPS: Ursnygga solglasögon till bra priser hittar ni HÄR

Varvet Cafe och B&B

Detta ställe får INGEN missa och det är så skönt jag saknar ord. Slitet, havsruffigt, möbler i salig blandning och omringat av loppisfynd man kan köpa. Detta är en blandning mellan genuin Svensk skärgård och Jamaica häng i mest relaxa stämning.

Nytt för i år på Varvet är den sköna barvagnen full med starka drycker och ett härligt B&B precis bredvid.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

brännö brygga

Underhållning på Brännö

Ingen har väl missat klassikern Dans på Brännö brygga. Den pågår för fullt och hålls varje Torsdag kl sex nere vid bryggan och hålls in i sommarnatten. På Cafe varvet hålls också regelbundet spelningar, viskväll samt teater och underhållning på deras lilla scen med havet som rekvisita.

Det är så jäkla skön avslappnad stämning på Brännö det är de jag gillar bäst. Det är lätt för att börja snacka med nya sköna folk och man går aldrig ensam därifrån :)

göteborg restips södra skärgården

Restips Göteborg

LÄS MER: 9 bästa badplatser i Göteborg och hångelvänliga

Jag skulle LÄTT kunna ha sommarstuga på Brännö och bara njuta av lugnet och alla sköna folk. Brännö är den största ön i Skärgården och har även lantbruk som inte de andra öar har.

Det finns förutom det jag skrev jättefina promenadslingor i vild natur liknande Fårö man kan besöka. Mycket får betar omkring Brännö och ni kommer garanterat höra ett bräkande BÄÄÄÄÄÄ :)

Hoppas ni gillat min restips Göteborg ala öar special.

Brännö i mitt hjärta!

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis