fbpx

Michael Kors väska REA – 10 lyxiga fynd

Vem vill inte ha en lyxig Michael Kors väska på axeln? Dessa snygga och tidlösa lyxväskor funkar lika bra till vardag som fest. I detta inlägg berättar vi även lite om historien bakom Michael Kors brand och hur allt började.

Micahel Kors grundades för mer än 40 år sedan och är samma märke som etablerades av denna prisbelönta amerikanska designer som skapade iögonfallande damkläder i New York i början av 1980-talet. Sedan början av sin karriär har Kors alltid strävat efter att anpassa sin konfektionsdesign med sina grundvärden. Vilket är modern glamour blandad med en sportig attityd – och hans företag fortsätter att leda vägen med denna unika kombination.

LÄS MER: Heta sommarklänning trender 2023

Vi kommer att utforska historien bakom detta dynamiska globala varumärke. Samt här ger vi er Michael Kors väska REA fynd, med 10 snygga MK väskor till lägre priser.

(Innehåller adslänkar)

Michael Kors väska REA

Ni hittar blå läcker liten Micahel Kors väska HÄR

Ni hittar väska ovan med rabatt HÄR

Ni hittar väska ovan HÄR

Ni hittar trend väskan ovan HÄR

Klassisk brun Michael K väska finns HÄR

Stilren väska ovan med rabatt HÄR

Ni hittar MM axelväska HÄR

Väska ovan finns HÄR

Läcker röd Michael Kors väska finns HÄR

Klassisk MM väska ovan hittar ni HÄR

Historien om Michael Kors väskor

Historien om företaget Michael Kors började 1981, när designern lanserade sin första dametikett på Bergdorf Goodman. Han fortsatte med att lansera KORS Michael Kors som ett licensierat sortiment 1990. 1997 tog Kors på sig rollen som den första konfektionsdesignern för kvinnor på Celine. År 2002 hade han lanserat sin egen herrkollektion, och 2003 lämnade han Celine för att etablera Michael Kors året därpå, och gick med i den ursprungliga Michael Kors-kollektionen.

Historien om Michael Kors klockor började samma år, 2004, när Kors började skapa klockor för både män och kvinnor. Skor och lockande dofter följde, varje erbjudande har sin egen blomstrande historia. Historien om Michael Kors handväskor är också fascinerande, en som har sett fans över hela världen leta efter deras uttalande hårdvara och olika texturer och färger. Och vem kunde glömma den ikoniska MICHAEL KORS-logotypen, som har sin egen anmärkningsvärda historia från 1981?

Varumärket MICHAEL KORS är synonymt med exklusiv urban stil för kvinnor och män över hela världen. Den firade sitt 40:e verksamhetsår 2021, med sina tre kärnserier som still going strong!

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis