För ett tag sedan skrev jag om Zoégas & Elle Decoration Designturné här på bloggen. Jag var på plats här på Centralstationen i Göteborg och hade äran att få intervjua vinnaren av Årets stjärnskott priset Emma Olbers. Hon hade sina möbler utställda direkt på Centralstationen bland alla de andra vinnarnas möbler av 2014 Elle Decoration Swedish Design Awards. Puhhh… svår mening det där! :)

Det var i februari som Zoégas åkte ut tillsammans med ELLE Decoration på en miniturné till centralstationerna i Malmö, Göteborg och Stockholm för att hylla vinnarna av Elle Decoration Swedish Design Awards. Zoégas bjöd in besökarna till ett designsamtal med fem av de prisade formgivarna. De vinnare som intervjuas i filmen förutom Emma Olbers är Jonas Wagell (Årets Lampa), Jesper Ståhl (Årets Badrumsprodukt & Årets Produkt för det dukade bordet) och designerparet Katarina Brieditis & Katarina Evans (Årets Textil).

Under intervjun satt jag i Emmas egengjorda soffa ”Greta” vilket var extra kul. Emma är en väldigt jordnära och varm person som liksom mig själv är uppvuxen på landet. Jag frågade naturligtvis om naturen påverkat hennes skapande och det hade det gjort i stora drag. Att vara designer verkar vara ett spännande och givande jobb på många plan.

Summan av kardemumman är att det var ett givande lärorikt uppdrag jag fått. Det är nog det som är allra roligast med att driva Inredningsvis – att få träffa nya spännande människor och lära sig något nytt varje dag :)

(Detta inlägg är sponsrat men alla ord är mina egna.)

Ha en härlig helg :)

LOVE M

elle design awards 2014 vinnare

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.