fbpx

Snygga Zara Home Jul nyheter

Vi närmar oss högtiden många väntar på hela året, Julen! Det är även dags för Zara Home Jul nyheter att spana in. Just Zara Home är kända för att alltid ha vackra detaljer varje säsong. Här i Göteborg hade vi Zara Home, men den lade ner under Corona Pandemin tyvärr. Vilket är synd då det var min absoluta favorit inredningsbutik. Nu får jag åka till Stockholm Zara home, som är den närmaste från här. När det kommer till Zara Home jul nyheter i år, ser vi mycket guldiga lyxiga färger. Även mycket mysiga lyktor i olika storlekar och ljusstakar att älska.

LÄS MER: Hängande vägg julgran – ful eller fantastisk?

Här får ni nu massor av Snygga Zara Home Jul nyheter att älska!

En vacker stor pappersgran, denna är perfekt för alla som är allergiska mot riktig Julgran.

Nya dekor detaljer

Visst är denna lysande Juldekor vacker? Det är mycket lyktor och hus i årets Zara Home Jul.

Jul trender 2022  – detta trendar denna Jul

Detta är den största trenden för julen 2022 är naturlighet! Vackra neutrala färgpaletter och naturliga organiska ämnen kommer att bli populära även i år. En promenad i skogen, speciellt om det är snöigt är inspirationen till årets neutrala juldekorationer.

Trendiga Jul färger 2022 – Färgerna för den kommande julen 2022 kommer att inkludera metalliskt silver och metalliskt guld, olika gröna nyanser, förknippade med gräs och löv som naturliga element. Plats kommer också att ges till rosa och mjukt blått, romantiska och ganska ovanliga färger för juldekor, men som kommer att vara trendiga i år.

Im dreaming of a Blue X mas! Djupt blå färger tillsammans med lyxiga varma guldtoner, kommer att bli ännu en av de stora Jultrenderna 2022. Det blir en Jul i maximalismens tecken helt klart!

Denna tidlösa eleganta färgpalett passar perfekt ihop med allt mer populära himmelska mönster och produkter. Få ut det mesta av långa decembernätter samtidigt som du kommer ihåg vikten av stillestånd och egenvård

Jultrender Dekorationer:

 • Ljus. Det handlar verkligen om ljusen i år! 
  Pappersdekorationer.
  Flaska borste julgranar. 
  Ugglor.
  Färgat glas. 
  Återanvändbara kex.

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis