Ystad Saltsjöbad – Hotelltips Skåne

”Rekommenderar Starkt” vill jag ändra överskriften till, för om det finns en perfekt plats att lägga ett hotell på så är det där Ystad Saltsjöbad ligger. Detta underbara ställe är mitt absoluta favoritboende från vår resa i vackra Skåne.

Ystad Saltsjöbad

Alla rum på Ystad Saltsjöbad har en smakfull marin dekor inspirerad av havet och de ljusa omgivningarna.

Endast 20 meter ifrån öppet hav ligger Ystad Saltsjöbads härliga SPA. Där erbjuds Skånes mest intressanta spapaket, spaweekend eller spahelg. Det mest intressanta spa-alternativet nära Malmö och Österlen har nu byggt ut för att kunna locka till bättre och ännu roligare spapaket och spahelger än tidigare.

Njutning för både kropp och själ med den bästa utsikt man kan få…havet :)

LÄS MER: 5 stränder i Skåne ni måste besöka

Ystad Saltsjöbad är ett perfekt ställe att ha affärskonferens på, den inspirerande miljön ger arbetsandan ny livskraft. I hotellfoajen hänger alster av härliga Skånetösen och kändisen, Carolina Gynning. Matsalen är inredd i klassisk Newport-stil och ger klara vibbar till lyxiga Hamptons. Maten var delikat, frukosten rejält tilltagen och personalen tillmötesgående på alla plan.

Underbara marina omgivningar vid Ystad Saltsjöbad, så långt ögat når och strandpromenaden rekommenderas varmt :)

Ystad Saltsjöbad

Ystad hus

Den underbart vackra lilla staden Ystad ligger bara 10 min från hotellet, pittoreska Skånska hus och kullerstensgator i massor så se till att vässa kameran.

Ystad strand

Ystad Saltsjöbads motto är att man ska åka därifrån lugn, stressfri och full av ny livskraft. Något jag och Jon kan skriva under på mer än en gång och hit längtar man igen :)

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad ligger bortom vackert beläget vid havet precis bredvid Ystads milslånga sandstrand. Den känslan man får direkt när man anländer till hotellet är hundra procent avkoppling. All stress rinner av i takt till ljudet av vågornas stilla brus från hotellrummet och en känsla av lycka sprider sig i kroppen.

Newport

Ystad Saltsjöbad har sedan 2007 en ny ägare och man har då även bytt stil och koncept helt på anläggningen. Inredningen på hotellet går nu helt i Newport för att fånga upp den marina ljusa miljön som omringar hotellet. En stil som tilltalade mig mycket och som även gav många idéer för mitt framtida sommarhus :)

Restaurang Nemo

En helt ny restaurang vid namn Nero finns även i anslutning vid hotellet. Där samlas människor inte bara för att äta gott utan även för att lyssna till skön musik på ljumma sommarkvällar. Vi hade turen att få lyssna till talangfulla Eric Gadd när vi besökte hotellet och det blev en magisk afton att minnas.

Maten som serveras i restaurangen var fantastisk och personalen mycket tillmötesgående trots högtrycket från alla gäster. Kan det bli bättre än att mötas, äta gott och lyssna till skön musik vid havet?

Ystad Saltsjöbad Konferens

Ystad Saltsjöbad erbjuder även konferenser i fantastisk miljö, en avkopplande SPA/relax-avdelning samt arrangerar bröllop alla säsonger på året. Vad man än väljer att göra som gäst på Saltsjöbaden är alltid personalens motto att varje gäst ska åka hem avstressad och full av ny laddad energi.

Själv hade jag kunnat tänka mig att bosätta mig på detta härliga hotell hela sommaren. Det har helt enkelt blivit mitt favorithotell i Sverige just nu och vi kommer garanterat tillbaka.

Inredningsvis ger Ystad Saltsjöbad 100 av 10 och säger att ett mer perfekt boende för avkoppling, kan man bara inte hitta.

INREDNINGSVIS SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Suss måndag, september 8, 2014 - 06:54

Så vackert! Jag gillar Ystad som stad men har aldrig bott där på Ystad Saltsjöbad. Kram Suss

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 650 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis