Writeyboard den nya tidens svar på whiteboard

Att skriva på whiteboard och griffeltavla har alltid varit ett populärt sätt att undervisa på både i skolor och på arbetsplatser. Den gamla avdankade whiteboarden har nu dock fått en stark konkurrent i form av en sk. writeyboard. Den är en modern form av whiteboard, med samma funktion men mycket billigare och mer lättflyttad. Den går även att använda på hemmaplan i flera olika rum. Barn gillar ju tex. att kladda och skriva på väggarna, så varför inte låta dem få en orsak att göra det?

Här får ni bara några exempel på platser hemma och på jobbet där en writeyboard enkelt kan användas!

Writeyboard på jobbet!

Ett smart sätt att hålla reda på saker som sagt och gjorts på mötet är att skriva ner det direkt på bordet eller varför inte rita det på väggen vettja.

I köket!

Klistra upp en writeyboard i köket och få en perfekt recept mood board eller minnestavla för kommande inköp.

På möblerna!

Ett kul sätt att göra anteckningar på och passar då speciellt bra i barnens rum. Måla bara möblerna enkelt med whiteboard färg och sedan kan barn skriva på dem bäst de vill, utan arga föräldrar hack i häl.

På skåpsdörrar!

Måla dörrarna med whiteboard färg och få ett perfekt ställe att skriva eller teckna på, perfekt i barnens rum.

I färgform!

Man kan vid första anblick tro att detta är spray färg men det är vanlig flytande färg i flaskorna. Använd som vanlig målarfärg och måla stora ytor med roller.

På stora ytor!

I skolan!

Måla en hel vägg i skolsalen och ni har en perfekt yta att undervisa på som lärare. De gamla tavlorna hade begränsad plats, men med writeyboard på väggen kan ni låta kreativiteten och idéerna gå loss rejält.

Lite writey fakta:

Lite fakta om writeyboard är att den finns i form av lätthanterliga klister tavlor som lagras i tapetrulle modell eller också i smidig färg form. Tavel modellen finns i färgerna vit blank, svart, transparent och vit matt. Storleken varierar från 60cm x 90cm ända upp till 150cm x 335cm, beroende på kundens behov. Det går även att förnya en gammal whiteboard genom att klistra på en ny fräsch writeyboard över den gamla varianten.

Färgen är smart i utrymmen där tavlor inte passar bra, samt på möbler. Den finns i färgerna vit och transparent. Färgen går även utmärkt att måla i jättestora utrymmen då den har väldigt kort torktid.

Är ni sugna på att testa en egen writeyboard där hemma eller på jobbet så finns den att köpa hos writeyboards.se På deras hemsida finns även mer fakta info samt flera inspiration videos om hur man kan använda writeyboarden.

Jag tycker själv att writeyboard är en modern smart lösning till gamla förlegade tavelmetoder. Jag menar att få en orsak att gå loss med ritande och skrivande på väggen, bara det gör ju saken biff :)

Nya tider nya lösningar!

LOVE M

(Inlägget är i samarbete med Writeyboards.se )

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 247 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis