This post only available in Swedish.

Author

Within interior design, I love the combination of old and new, a marriage of history and modernism, romanticism meeting minimalism. In addition, I have a burning passion for crispy silks, dark chocolate and long baths with a fragrance of lavender.

15 Comments

 1. Nu är ju den “välkända inredningsbloggaren” den största inredningsbloggaren i Sverige så tror knappast på avundsjuka i detta fall.

  Äh, strunta i detta och var nöjd över att du nu kommer få många fler följare ;) många av dina nya läsare lär säkert tycka som dig också…

 2. Att smutskasta andra är inte alls trevligt. Jag tycker bara det är att ignorera och sedan gå vidare :)

 3. Svar: Tack snälla du, vad glad jag blir! Och jag måste bara säga att du har en väldigt fin blogg :)

 4. Mycket bra skrivet :).
  Tack snälla för dina fina rader hos mig!!

  För mig kommer alltid budgetvarianter vara både nödvändigt och skönt att använda sig av, då jag vill ha det tjusigt hemma utan att ha råd med dyra prylar :).

  Kram på dig
  Ulrica

 5. åh vad fin och bra blogg:))

  SV; Jag bor faktiskt också i göteborg;)) heheh!
  Om det var det du menade? ♡

  Tack! Hoppas du också haft en jättebra dag!

 6. OTROLIGT BRA och äkta skrivet , jag gillar heller inte massa onödiga designerprylar och vilka har egentligen råd med det inte många. Den bloggaren som länkade er verkar vara en riktig bitch

  Din blogg är ändå den bästa inredningsbloggen :)

 7. Det var fan ta mig det bästa jag har läst. Senaste dagarna har samma reflektioner flugit i mitt huvud. Läste en helt annan inredningsblogg, som är så snobbig och pretentiös. Här florerar man med inredningseliten, Det är där strävan ligger.. Tråkig och okreativ inriktning. Hur många runda vaser har vi inte sett från svensk tenn nu? Elefantkuddarna?
  Jag misstänker att kopiornas intåg hotar deras existens som självutnämnda proffs. Helt plötsligt har överklassens inredningselit, flyttat in i folkhemmet, hahah.
  Jag älskar inriktningen på din blogg. Jag känner inspiration.
  Stor kramis på dig. Du är bäst

 8. Hej
  Självklart är det inte pris eller märke som avgör om
  en produkt är bra eller inte. Har man ingen
  smak spelar det ingen roll hur mycket
  pengar man har. Det viktigaste är att
  man gillar sina saker och respekterar andra
  människor oavsett kön, samhällsklass, ursprung
  och sexuell läggning. Tycker vi ska uppmuntra
  våra medmänniskor på jobbet, skolan och nätet
  mm så vi får en trevligare värld att leva i.

 9. Du svarade ju tjejen som inte var så glad över att hennes bild på en äkta lampa visades i sammanhanget med kopior på din blogg, att hon borde vara stolt över över att ha med sin bild på en av Sveriges största inredningsbloggar. Då säger jag att du borde väl vara stolt över att ha din blogg länkad på Sveriges STÖRSTA och mest seriösa inredningsblogg? Eller? Gäller det inte då?

  • Nej jag är inte ett dugg stolt att få länkar baserat på rabiata haters som dig. Tjejen med LAMPAN mailade mig och vi har inget otalt så vad dillar du om….och nej hennes blogg är inte den största längre

 10. En liten parantes bara. Hon har inte varit speciellt grundlig i sin häxjakt. I länklistan där hon rekommenderar bloggar finns bloggare, som har reklam för Voga…….
  Kramis och tack för ditt svar i min blogg

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.