This post only available in Swedish.

Author

Within interior design, I love the combination of old and new, a marriage of history and modernism, romanticism meeting minimalism. In addition, I have a burning passion for crispy silks, dark chocolate and long baths with a fragrance of lavender.

30 Comments

 1. Hej!
  Jag skulle gärna ge min älskade storasyster ett vackert smycke i julklapp! I alla stormar står hon stadigt och håller min hand, vilket jag är så tacksam för.
  Vänliga hälsningar, Anna

 2. WOW Vilka fina smycken Tessard har,
  jag håller verkligen tummarna för att jag denna tävlingen tar.
  Till mig själv jag ett smycke önskar ge,
  så vinner jag detta skulle ni ett leende från mina läppar få se.
  Inte ofta man skämmer bort sig,
  därför skulle det vara kul att få köpa ett alldeles speciellt smycke till mig.
  Jag hoppas vinna det här och förgylla min atmosfär.

  Varma hälsningar
  Frida

 3. Skulle ge denna gåva till min mamma som ställt upp hela min
  graviditet med extra hjälp då jag haft oturen att ha råkat ut för
  Diverse hälsoproblem. Skulle vara ett extra tack till henne för all
  hjälp och stöd.

 4. Jag är med!:D

  Min låtassmamma, alltså min pappas fru, skulle jag vilja ge ett smycke till! För hon är bäst och är precis som en storasyster för mig, så tror hon skulle bli glad! (Elr jag vet att hon skulle bli glad) ^^

 5. Jag vill vara med i denna tävling. Min mamma älskar speciella smycken. Jag skulle vilja ge henne detta i gåva. Hon betyder allt för mig och om jag kunde så skulle jag ge henne hela universum. Försöker ge henne ett rikare i liv i form av goda gärningar och uppskattningar varje dag men ibland kan materiella saker vara en fantastisk uppskattning det med.

 6. Att önska sej julklappar är inte fel och önska kan man alltid
  Har ofta haft motgångar det sista året men tagit mej igenom så jo jag tycker nog att ja kanske förtjänar ett smycket som bevis för det . så önska önska önska från er

 7. Jag har gillat på facebook!

  Självklart skulle mina mamma få smycken i present.
  Så mycket som hon har kämpat, ställt upp och stressat sig sönder och samman dagarna i ända.

  Hon är värd all uppskattning och vardagslyx som finns. Det vore en ära för mig att få ge henne denna möjlighet :)

 8. Siddika Shereef Reply

  Att familjen samlas blir så kul!
  Min önskan åt alla: En riktigt God Jul!
  Jag hoppas att trevligt vi får ha
  – hela Julen – varenda da´.
  Jag älskar er alla vad ni än tror,
  alla syskonen – plus far och mor.
  Jag hoppas nu att vi bråk ska slippa,
  God-Jul allihop! Önskar siddika

 9. Jag är med! Jag skulle vilja ge min fina vän smycken. Hon blev mamma för ett halvår sen och har varken haft tid eller någon ork till att unna sig något. Hon älskar smycken så jag tror hon skulle bli väldigt glad!

  Jag har gillat på Facebook under namnet Liil Babustyle

  Tack för en fin tävling! :)

 10. Irene Eliasson Reply

  Min älskade 82-åriga mamma älskar smycken, så det här vore en toppenjulklapp att få ge henne. Hon byter smycken beroende på vilka kläder hon använder, så hon skulle bli jätteglad för det här presentkortet!

 11. Skulle vilja ge min storasyster ett smycke i julklapp för hon har funnits där för mig och stöttat mig när alla andra i släkten bara skiter i en bara för en annan familjemedlem har mer “makt” tyvärr.

 12. Jag har länge önskat mig en maffig ring. En som syns och lyser upp oavsett vad man har på sig. Det skulle jag köpa till mig själv i åh-vad-jag-är-bra-present :)

 13. Alessandra Reply

  Min kära syster, min bästa vän.
  För dig kan jag offra världens alla spänn.
  Snart är det jul och tomten knackar på.
  Något speciellt jag vill ge dig, ett fint smycke ska du få.

  Tack för en rolig tävlig och ha en superbra dag! :)

 14. ååh men gud vad jag ska hålla tummar och tår nu att jag skulle få vinna denna tävlingen! Det skulle varit perfekt! :) Jag har gillat FB sidan också.

  Men skulle jag vinna skulle jag helt klart gett ett smycke till min älskade stora syster! Hon finns alltid där för mig och alltid gjort under de svåra perioderna i mitt liv och skulle då vilja ge henne ett underbart vackert smycke som kommer därifrån. Och visa min uppskattning med att hon finns och att jag är så otroligt glad att få ha henne som min syster. Och då skulle ett smycke vara helt perfekt för henne, skulle bara kunna vänta mig hennes reaktion hihi! :)

  Ha en fin första advent!

 15. Anna Mårtensson Reply

  Jag skulle ge min underbara mamma ett halsband , hon förtjänat något fint till sig själv =)

 16. Malin Svensk Björck Reply

  Hej!
  Jag skulle faktiskt vara lite egoistisk och ge smycken till mig själv.
  Haft ett tufft år med sorg och förluster.
  Behöver nåt som piggar upp mig, vilket vackra smycken alltid gör :)
  Då kommer jag även att behöva några vackra smycken att ta på mig, för blir jag piggare och gladare kommer jag att vilja gå på alla kalas och fester i december som jag är bjuden till.
  Ha en härlig jul!
  Mvh Malin

 17. Julia Vinberg Reply

  Min farmor skulle få ett smycke av mig i julklapp som en symbol att jag fortfarande är med henne trots att hon har flyttat!

 18. Jag skulle ge det till mig själv. Jobbar alltid väldigt mycket under julen så får aldrig någon riktigt julkänsla. Därför skulle jag vilja vinna detta så jag kan skäma bort mig själv lite iaf.

 19. Amanda Andersson Reply

  Skulle absolut unna mig själv denna vinsten. På en studentbudget har man inte alltför mycket pengar över att lägga på sig själv och därför vore det kul att få ge sig något roligt nu i jul.

 20. Jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma som julklapp, hon förtjänar något fint eftersom att hon själv är den vackraste kvinnan jag känner hon är min förebild och hon betyder allt för mig.

 21. Erica Lundberg Reply

  Till min fina pappa som ställer upp i vått och torrt !
  Ett maskulint extra fint smycke med manlig elegans ,
  ja det skulle jag välja från Tessard om jag fick en chans .
  Han är gammal och jag är ung ,
  men för mig kommer han alltid vara kung <3

 22. OM jag skulle vinna så skulle jag vilja ge bort detta till min älskade mamma som funnits där för mig o min dotter i vått o torrt. Och är det något hon älskar så är det smycken. Nu håller jag tummar o tår på att man har tur….god jul på dig ;-)

 23. Något ur detta superläckra utbud skulle jag vilja ge till mina två fina lillasystrar. Många länder skiljer oss åt och ibland känns det tufft utan varandras närhet. Två vackra halsband till mina två diamanter hade förgyllt julen <3

 24. Jag skulle vilja ge presentkortet till min svägerska Carina, som förutom att hon ansvarade för köket på min pappas begravning, höll det vackraste och personligaste tal jag någonsin har hört och hon lyckades dessutom få med rosor till min mamma i talet. Min mammas kommentar var: Carina är “fan-tasstisk”. Och det är hon.
  Gillat och delat

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.