fbpx

6 William Morris tapeter med rabatt nu

William Morris tapeter har blivit mäkta populära på tapetscenen de senare åren. Med den klassiska elegansen och vackra naturmönstren, så har Morris tapeterna hittat till Svenskar hjärtan.  Är ni själva sugna på en William Morris tapet, då har ni hittat rätt i detta inlägg. Här tipsar vi nämligen om 6 snygga William Morris tapeter med rabatt just nu….Enjoy!

LÄS MER: Så väljer ni rätt tapeter i djungeln – tapet inspo

William Morris tapet fynd

Ni hittar Morris tapet ovan HÄR

Tapet med rabatt HÄR

Tapet ovan HÄR

Grön Morris tapet HÄR

William Morris tapet på tapeten igen

Tapeten William Morris, designad på 1800-talet, är återigen på tapet trenden. Även om den kända konst- och hantverksdesignerns mönster aldrig har tagits ur produktion, njuter de av en återuppgång i popularitet.

William Morris (1834-1896), en ledande figur inom den brittiska konst- och hantverksrörelsen, producerade mer än 50 tapetmönster. Även om designen aldrig har tagits ur produktion, njuter de av en återuppgång i popularitet. Det är inte förvånande, med tanke på vår nuvarande benägenhet för mer-är-mer-maximalism, cottagecore och retrorätt.

Ni hittar tapet ovan HÄR

Ni hittar tapet ovan HÄR

Fakta om William Morris grundare till Morris tapet imperium.

William Morris var en anmärkningsvärd man, vars prestationer var legio. Under sin egen livstid var han en välkänd poet, en skicklig affärsman, en socialist, en konservator av historiska och antika byggnader, samt en designer av kakel, gobelänger, mattor, linoleum, målat glas och möbler.

Idag är han mest känd som designer av tapeter och tyg, och i förlängningen av anteckningskort, presentpapper, halsdukar med mera. Hans tapeter och tygdesigner har aldrig gått ur produktion sedan han tillverkade sin första tapet 1864.

Baserat på naturliga former och mönster, tilltalar Morris designs ett brett spektrum av människor och passar lika bra för ett historiskt hus som ett modernt. Klicka på länkarna nedan för att lära dig mer om William Morris och hans vackra och tidlösa design.

INREDNINGSVIS FAVORITER

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis