fbpx

VINN presentkort värt 500 kr från Tessard smycken

Funderar ni på vad ni ska ge syrran eller mamma i julklapp ? då ska ni se hit för nu är det dags för en härlig TÄVLING igen. Ni kan vinna vackra äkta unika smycken från Tessard smycken. Jag tävlar nu ut ett presentkort på 500 kr där ni får välja valfria smycken fritt från Tessard.se

Det enda ni behöver göra är att skriva en coment nedan vem ni skulle vilja ge smycken till i julklapp om ni vann. ( ja man får ge till sig själv också :)

samt följa Tessard smycken på deras fb sida HÄR

Tävlingen pågår till den 7e December och vinnaren meddelas av mig personligen, jag annonserar även ut vinnaren på Inredningsvis FB-sida.

smycken julklapp

Till nästan alla vackra hängen hos Tessard smycken ingår halskedja i priset :)

armband julklappstips

Varför inte ge bort ett vackert armband till mamma i jul ??  tävla och vinn vettja

Massor av läckra örhängen med äkta stenar finns hos Tessard.se

smycken tessard

Perfekt tävling såhär innan jul och jag lovar att den som får denna hårda julklapp med bling i blir jätteglad :)

Butiken ni kan vinna smycken från heter som sagt Tessard.se och specialiserar sig på unika smycken på nätet. Nästan alla stenar på Tessards smycken är äkta och de dyraste smyckena är handgjorda i Italien. Tessard vill stå för fin kvalité men vill samtidigt erbjuda bra priser och tar alltid fram unika smycken som inte finns någon annanstans på nätet. Idén till Tessard online shop kom av ett genuint intresse för smycken av ägaren. Detta intresse speglas i deras sortiment då man inte hittar samma smycken i nästa butik.

Tessard har ett stort utbud på över 2000 äkta smycken i alla prisklasser. Smyckena är tillverkade i Silver, 14K Guld samt i en kombination av 18K Guld och Silver. En stor del av smyckena är prydda med vackra Ädelstenar i alla dess former och färger, Diamanter samt Pärlor.

Bara bästa kvalitet är bäst nog, affordable luxury! :)

LYCKA TILL i tävlingen

LOVE M

julklappstips smycken

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis