SE HIT alla inredningstokiga för nu har jag århundradets TÄVLING till er. Tillsammans med Boråstapeter anordnar jag nu en tävling där ni kan vinna valfria tapeter värda HELA 6000 kr från hela Boråstapeters tapetsortiment. I år lanserar Boråstapeter flera av härliga nya kollektioner som tex. Collected Memories med inspiration från svunna tider. Alla kommer Garanterat hitta något de vill tapetsera väggarna med.

Det enda ni gör är att följa Boråstapeters anvisningar nedan så har alla chansen att vinna MEN skynda er för tävlingen gäller bara till den 28 e September :)

Vinna tapeter värda 6000 kr från BoråsTapeter!

Jag önskar er alla sötnosar ett STORT LYCKA TILL och må bästa kvinna (man) vinna :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

29 Comments

 1. Åh vilken perfekt tävling detta är. Kommer i rättans tid för min del.

  1. Vintage – Den kollektionen gillas mycket och har redan funnit tapet till köket och dotterns rum i den kollektionen:)

  2. Blev husägare i somras och vi kommer börja renovering nästa år, då huset består utav två lägenheter just nu. Skulle bli en otrolig present för oss att få chansen att vinna tapeter från Boråstapeter.

 2. Hej svejs! super bra blogg! Har fått sjukt bra inspirationsideer härifrån, Tummen upp!

  Här kommer tapeten som önskas vinna ;)
  HANNA WERNING WALLP. – 1304

  Den här tapeten skulle vara som pricken över i..et i våran lilla hästgård i västerhus, Örnsköldsvik. Ett härligt gammalt furugolv som önskar sig en parter :D

  Hoppas vi fångar ditt intresse!

  Trogen följare :D

 3. Det finns en tapet som jag ständigt återkommer till som jag inte kan glömma och det är ur kollektionen Falsterbo 1422 med dom vackraste syrener.

  Med ett gammalt älskat hus som skulle vårda dessa tapeter så skulle det bli pricken över i.

 4. Jag älskar boråstapeters kollektion ”Wallpapers by scandinavian designers”.
  Jag och min sambo håller i detta nu på att totalrenovera en 3:a och i vår hall har vi tänkt att ha en tapet från kollektionen. Skulle komma som en glad överraskning om vi vann denna tävling då det kan kännas ganska tung i omgångar med stora renoveringar.

  Mvh. Jessica

 5. Vilken underbar tävling!!
  Jag föll handlöst för kollektionen Poetry, nr 7108 i synnerhet, sååå vacker =)

  Jag vill gärna vinna för då ska det lilla allrummet på vår ovanvåning få sig en chans att bli ett vackert rum att vara i, för hela familjen :)

  Håller tummar och tår, tusen tack för en fantastisk tävling!
  Kram Catta

 6. Jag, och alla som möter honom också iof, har aldrig sett en sådan sporttokig liten kille. Trots din unga ålder på 5 år så kan han mängder av kunskap inom olika sporter och utövar självklart en hel del också, därför skulle det vara underbart att få inreda hans rum i samma anda.

  Hittade två som passar riktigt bra men en fondvägg av fotbollsmönstret kommer göra succé!
  LILLEBY WALLP. – 2684
  http://www.borastapeter.se/sv/kollektion-lilleby/tapet-2684/

  Kram Kristin

 7. Vilken perfekt tävling!

  -Jag älskar kollektionen ”Wallpapers By Scandinavian Designers”, och framförallt 2739. Så snygg och skulle sitta perfekt i mitt 50-talskök!

  -Jag har precis blivit singel efter ett förhållande på fyra år. Det är dags att gör om lite i lägenheten (och göra den till min egen igen) med nya tapeter på väggarna.

 8. Kul och behövlig tävling!

  Jag älskar Marstrandkollektionen!

  Den är perfekt för både liten och stor, men skulle passa bäst hos lillebror.
  En liten kille som gillar att sova, han under denna kommer drömma vackert en och annan supernova.

  Hoppas på tur :-)

  Hälsningar

  Heléne

 9. Min favoritkollektion är definitivt Pigment.

  Blev nyss lägenhetsägare för första gången och både jag och min kille är nya ut i arbetslivet, vilket betyder att det är lite skralt i kassan för just fina tapeter till lägenheten. Därför vore det fantastiskt roligt att vinna denna tävling och överraska honom!

 10. Vi ett helt hem renovera ska,
  och hela Boråstapeters kollektion vi vill ha.
  Att vinna denna tävling blir inte så lätt,
  men Falsterbos ränder är de finaste vi sett.

  Falsterbo 1407

 11. Först, vilken härlig blogg och tack för tipset om tävling så att jag hittade hit.

  Sen… vill jag gärna vara med och tävla.

  Min absoluta favoritkollektion är ”Collected Memories”.
  Jag skulle så gärna vilja göra iordning min lille killes rum så att det blir ett mysigt ställe både för lek och ro. Just nu är rummet lite trist och fantasilöst och en fin tapet hade blivit en så bra grund.

  Ha en fin dag!
  Marie

 12. Marie Lindberg Reply

  Lilleby-Fantastiska barntapeter.
  Mina småtjejjer ska få egna rum.
  Det vore underbart att få smycka väggarna med dessa härliga tapeter.

 13. Vilken underbar tävling! Min favoritkollektion är Falsterbo, speciellt 1401.

  Egenritade tapeter, utströsslade legobitar och gosdjur i drivor är snart ett minne blott. Utlåningen av stora sovrummet till familjens minstingar är slut och drömmen om ett sovrum med ljuvligt vackra tapeter och hotellrumslugn kan bli verklighet.

  Kristina

 14. Liselotte Reply

  1. Kollektion: Mineral

  2. Har ett nyinköpt stort hus där många rum ska tapetseras. Tänker mig pudriga enfärgade tapeter genomgående i huset och denna underbara kollektion erbjuder så många härliga färgnyanser.

  Liselotte

 15. 1Hittade mycket fint i kollektionen ”Soul”
  2Det första rummet att bli tapetserat skulle vara 14åriga sonens,med motiveringen:han har väntat länge nu…

 16. Easyup 14.

  Väggfärgkartor talar inte alltid sanning, så nu har jag ett fisbrunt vardagsrum. Hjälp mig.

 17. Camilla Sandmark Reply

  1. Falsterbo.
  2. Det sägs att köket är husets hjärta,men mitt bringar mig bara smärta. Jag vill att det ska fyllas av positiv energi, så låt det nu nya tapeter dit bli.

 18. Helena Olofsson Reply

  Marstrands kollektionen.
  Hemmets väggar behöver uppgraderas till 2000-talet…

 19. Vilken jättefin tävling, jag vill absolut vara med i den!!

  1) Utan tvekan GRACEFUL LIVING!!

  2) Om jag har turen att vinna skulle jag tapetsera vårt TV-rum i en av de absolut finaste av tapeter jag sett!! En klassisk, tidlös och en helt fantastisk vacker tapet nr 6601 – som skulle få ersätta min nuvarande slitna tapet och ge TV-rummet ett riktigt lyft :)

  Hoppas på tur!! :)

  Kramiz aka

 20. Älskar älskar tapeter som förvandlar ett rum. FRENCH ORNAMENT – 3020 skulle passa gudomligt bra i min nya hall som vi snart ska bygga. Trångbodda med 3 barn måste vi ha en större hall med självklart nya tapeter från boråstapeter,

 21. Maria Gradin Reply

  Wallpaper by scand des. Nr 2739 skulle jag gärna vilja vinna!

  Ska ge dem åt min dotter och hennes man som renoverar sin lägenhet men där köket har fått vänta, med bara vit färg på de gamla tapeterna. Vore så kul att kunna ge dem denna tapet som de vill ha

  • Hej

   Tävlingen är tyvärr avslutad då den pågick till 28e september. Men jag har tävling om ekologiska leksaker på onsdag om det är av intresse :) LOVE M

 22. Ja men vem vann då? Har tittat på deras hemsida men kan inte hitta någon vinnare där? Tack för en fin blogg!

  • Till alla som undrar ovan

   Boråstapeter har inte valt vinnaren än så håll ut :)

   jag meddelar så fort jag vet

   LOVE M

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.