(I samarbete med Cibes)

När man säger ordet villahiss tänker säkert många på klassiska trapphissar, som många äldre väljer att installera i sina hem. Men, den moderna villahissen är långt från det rent designmässigt. Faktum är att villahissar ökar i popularitet för varje år som går. Framför allt i en tid som denna med Coronapandemin, då vi också spenderar alltmer tid i hemmet. Med en snygg, stilren och smart villahiss blir livet både enklare och värdet på huset högre. Det är heller inte så krångligt att installera en hemmahiss, tvärtom. Ska ni dessutom bo kvar i huset tills ni blir gamla, är hissen ett riktigt smart drag. Med åldern minskar kanske lusten att springa upp för jobbiga trappor och då är villahissen en superlösning som gör ditt vardagsliv mycket enklare.

Idag tipsar jag om den snygga villahissen Cibes Air från Cibeslift.se och här ser ni ett urval av hissinspiration från deras sida.

Hissföretaget Cibes är specialister på villahissar och har installerat över 40 000 hissar världen över. De har installerat hissar hos allt från lyxiga penthouses och sommarhus till köpcenter och universitetsbibliotek. När det kommer till hemmahissar har de den populära hissen Cibes Air. Cibes Air kombinerar tidlös skandinavisk design, intuitiv funktion och trendiga naturmaterial.

Se så snyggt Cibes Air smälter in i den moderna miljön!

Cibes Air är även enkel att installera, då den kommer i färdiga modulkoncept och kan installeras på bara några dagar. Den har dessutom ett inbyggt maskinrum, vilket håller ner installationskostnaden. Cibes Air är skapad av två industridesigners, Gustav Berg och Ida Eriksson. De har lyckats få fram en tidlös, stilren design på villahissen, som passar perfekt in i våra skandinaviska och minimalistiska hem. Dessutom går det att skräddarsy designen utifrån naturliga material såsom trä, linne och ull samt återvunnen aluminium/metall.

Varför investera i en villahiss?

  • Framtidssäkrar hemmet (Om en tänkt att bo kvar hela livet)
  • Ökad komfort (Mer tid för varandra, samlar hela familjen samt en smart tillgänglighetslösning)
  • Prisvärd, platsbesparande och ökar dessutom fastighetsvärdet
  • Installation som inte kräver omfattande bygganpassningar (Snygga och anpassningsbara hisslösningar)

En annan kul grej är att Cibes även är med på tidskriften Rum/By Rums digitala mässa i år och visar upp Cibes Air. Under Nordbygg-veckan har By Rum skapat ett digitalt mingel under hashtaggen #sthlmsayshello där ni kan möta spännande företag och se nyheter som i vanliga fall hade befunnit sig på mässan IRL. Jag rekommenderar därför alla ett besök dit för att spana i alla nya spännande projekt och företag. Ni kommer till den digitala mässan HÄR

Som ni ser är de nya villahissarna långt från mormors gamla dammiga trapphissar. De nya hemmahissarna är istället en fröjd för ögat och en väl vald investering för framtiden.

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.