fbpx

Vilka stjärntecken passar inte ihop?

Astrologi ger oss inte bara ledtrådar om vilka stjärntecken som kan ha starka, positiva förbindelser, men kan också ge oss insikter om vilka tecken som kan ha mer utmanande relationer. Nedan följer en översikt över de tolv stjärntecknen och vilka de kanske har det svårare med.

LÄS MER: Dessa stjärntecken passar bäst ihop

Vilka stjärntecken passar inte ihop?

Foto: elle

Väduren: Oxen och Stenbocken

Väduren, känd för sin impulsiva och energiska natur, kan ha svårt att koppla samman med de mer stabila och försiktiga jordtecknen som Oxen och Stenbocken, som kan tycka att Väduren är för oberäknelig. De kan också uppleva konflikter med vattentecknen Kräftan och Fiskarna, som kan uppleva Vädurens energi som överväldigande.

Oxen: Tvillingarna och Vattumannen

Oxen, känd för sitt behov av säkerhet och stabilitet, kan ha det svårt med eldtecknen Lejon och Skytten, som kanske ser Oxen som alltför konservativ och ovillig att ta risker. Lufttecknen Tvillingarna och Vattumannen kan också vara utmanande för Oxen, då de kan uppfatta dem som alltför oförutsägbara och opålitliga.

Tvillingarna: Jungfrun och Stenbocken

Tvillingarna, som är känt för sitt snabba tänkande och behov av variation, kan stöta på problem med jordtecknen Jungfrun och Stenbocken, som kan tycka att Tvillingarna är för splittrade och otydliga. De kan också ha svårt att ansluta till vattentecknen Kräftan och Skorpionen, som kanske ser Tvillingarna som ytliga eller oengagerade.

Kräftan: Väduren och Lejon

Kräftan, känt för sitt djupa känsloliv och sin försiktighet, kan ha det svårt med eldtecknen Väduren och Lejon, som kan tycka att Kräftan är för känslig och osäker. Lufttecknen Vågen och Vattumannen kan också vara utmanande för Kräftan, som kan uppfatta dem som alltför distanserade eller oberörda.

Lejonet: Skorpionen och Fiskarna

Lejonet, känt för sin stolthet och självförtroende, kan uppleva svårigheter med jordtecknen Oxen och Jungfrun, som kan tycka att Lejonet är för själviskt eller uppblåst. Vattentecknen Skorpionen och Fiskarna kan också vara utmanande för Lejonet, som kan se dem som alltför komplicerade och krävande.

Jungfrun: Skytten och Väduren

Jungfrun, känd för sin noggrannhet och sin praktiska natur, kan ha det svårt med eldtecknen Skytten och Väduren, som kan se Jungfrun som alltför kritisk och försiktig. Lufttecknen Tvillingarna och Vattumannen kan också vara utmanande för Jungfrun, som kan uppfatta dem som oorganiserade eller opålitliga.

Vågen: Stenbocken och Oxen

Vågen, som är känd för sin diplomati och sin balans, kan stöta på problem med jordtecknen Stenbocken och Oxen, som kan tycka att Vågen är alltför opålitlig eller oförutsägbar. Vattentecknen Skorpionen och Fiskarna kan också vara utmanande för Vågen, som kan se dem som alltför intensiva eller krävande.

Skorpionen: Väduren och Lejonet

Skorpionen, känd för sin intensitet och sitt djup, kan ha det svårt med eldtecknen Väduren och Lejon, som kan se Skorpionen som alltför intensiv eller krävande. Lufttecknen Vågen och Vattumannen kan också vara utmanande för Skorpionen, som kan uppfatta dem som alltför lättsinniga eller ytliga.

Skytten: Oxen och Jungfrun

Skytten, känd för sin frihetslust och sitt äventyrslystna sinnelag, kan uppleva svårigheter med jordtecknen Oxen och Jungfrun, som kan se Skytten som alltför oförutsägbar eller oberäknelig. Vattentecknen Kräftan och Skorpionen kan också vara utmanande för Skytten, som kan se dem som alltför känsliga eller begränsande.

Stenbocken: Lejon och Skytten

Stenbocken, känt för sitt ansvarstagande och sin uthållighet, kan ha det svårt med eldtecknen Lejon och Skytten, som kan tycka att Stenbocken är för allvarlig eller begränsad. Lufttecknena Tvillingarna och Vågen kan också vara utmanande för Stenbocken, som kan uppfatta dem som oförutsägbara eller oseriösa.

Vattumannen: Jungfrun och Stenbocken

Vattumannen, känd för sin individualism och sitt progressiva tänkande, kan stöta på problem med jordtecknen Jungfrun och Stenbocken, som kan tycka att Vattumannen är för okonventionell eller oförutsägbar. De kan också ha det svårt att ansluta till vattentecknen Kräftan och Skorpionen, som kan se Vattumannen som för distanserad eller oengagerad.

Fiskarna: Väduren och Lejon

Fiskarna, kända för sin empati och intuition, kan ha svårigheter med eldtecknen Väduren och Lejon, som kan tycka att Fiskarna är för passiva eller ovilliga att ta initiativ. Lufttecknena Tvillingarna och Vågen kan också vara utmanande för Fiskarna, som kan uppfatta dem som alltför rationella eller oempatiska.

Slutsats

Det är viktigt att påpeka att ovanstående bara är generella riktlinjer. Trots astrologiska olikheter kan alla tecken lära sig att förstå och värdera varandra, vilket kan leda till djupa och givande relationer. En utmanande matchning i astrologi kan faktiskt ge tillväxt och personlig utveckling för alla inblandade parter.

 

 

Foto längst upp: Allas

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis