fbpx

Vilka stjärntecken passar ihop?

Astrologi har sedan urminnes tider fascinerat oss och gett oss insikter i allt från vår personlighet till våra relationer. Enligt astrologerna kan våra stjärntecken ge oss ledtrådar om vilka andra tecken vi mest troligt kommer att ha de starkaste och mest meningsfulla relationerna med. Nedan följer en översikt över de tolv stjärntecknen som passar ihop med vilka.

Väduren: Lejon eller Skytten

Som ett eldtecken är Väduren känd för sin passion, entusiasm och mod. De passar bäst med andra eldtecken som Lejon och Skytten, vars starka vilja och äventyrslystnad kan matcha Vädurens. De kan också ha starka förbindelser med lufttecknen Tvillingarna och Vattumannen, som uppskattar Vädurens energi och initiativ.

LÄS MER: Dessa stjärntecken är bäst i sängen

Oxen: Jungfrun eller Stenbocken

Oxen, ett jordtecken, är praktisk, pålitlig och har ett stort behov av säkerhet. De passar bäst med andra jordtecken som Jungfrun och Stenbocken, som delar deras värderingar och uppskattar deras lojalitet. De kan också bilda starka band med vattentecknen Kräftan och Fiskarna, som kan ge känslomässigt djup och förståelse.

Tvillingarna: Vågen eller Vattumannen

Tvillingarna, ett lufttecken, är kommunikativa, flexibla och nyfikna. De passar bäst med andra lufttecken som Vågen och Vattumannen, som kan hålla jämna steg med Tvillingarnas snabba tankeprocess och behov av social interaktion. De kan också komma bra överens med eldtecknen Lejon och Väduren, som kan matcha deras energi och entusiasm.

Kräftan: Skorpionen eller Fiskarna

Kräftan är ett vattentecken känt för sitt djupa känsloliv, sin intuition och sitt omtänksamma sätt. De matchar bäst med andra vattentecken som Skorpionen och Fiskarna, som förstår och värdesätter deras känsliga natur. De kan också komma bra överens med jordtecknen Oxen och Jungfrun, som kan ge dem den säkerhet och stabilitet de längtar efter.

Lejon: Väduren eller Skytten

Lejonet, ett eldtecken, är känt för sitt stora hjärta, sin kreativitet och sitt mod. De passar bäst med andra eldtecken som Väduren och Skytten, som kan matcha deras energi och passion. De kan också ha starka band med lufttecknen Tvillingarna och Vågen, som uppskattar deras generositet och livsglädje.

Jungfrun: Oxen eller Stenbocken

Jungfrun är ett jordtecken känt för sitt detaljfokus, sin praktiska sinnelag och sin pålitlighet. De passar bäst med andra jordtecken som Oxen och Stenbocken, som delar deras värderingar och uppskattar deras noggrannhet. De kan också bilda starka band med vattentecknen Kräftan och Skorpionen, som kan ge emotionellt stöd och förståelse.

Vågen: Tvillingarna eller Vattumannen

Vågen är ett lufttecken känt för sin diplomati, sitt rättvisesinne och sin sociala förmåga. De matchar bäst med andra lufttecken som Tvillingarna och Vattumannen, som kan hålla jämna steg med Vågens kommunikativa och sociala natur. De kan också ha starka band med eldtecknen Lejon och Skytten, som kan matcha deras entusiasm och livsglädje.

Skorpionen: Kräftan eller Fiskarna

Skorpionen, ett vattentecken, är känd för sin intensitet, sitt djup och sin passion. De passar bäst med andra vattentecken som Kräftan och Fiskarna, som förstår och värdesätter deras känsliga och intensiva natur. De kan också komma bra överens med jordtecknen Oxen och Jungfrun, som kan ge dem den stabilitet och pålitlighet de söker.

Skytten: Väduren eller Lejon

Skytten, ett eldtecken, är känd för sin optimism, sitt äventyrslystna sinne och sin ärlighet. De passar bäst med andra eldtecken som Väduren och Lejonet, som kan matcha deras energi och passion. De kan också ha starka förbindelser med lufttecknen Vågen och Vattumannen, som uppskattar deras öppna sinne och äventyrliga natur.

Stenbocken: Oxen eller Jungfrun

Stenbocken, ett jordtecken, är känt för sin uthållighet, sitt ansvarstagande och sin ambition. De matchar bäst med andra jordtecken som Oxen och Jungfrun, som delar sina praktiska sinnelag och uppskattar deras strävan efter framgång. De kan också bilda starka band med vattentecknen Fiskarna och Kräftan, som kan ge emotionellt stöd och förståelse.

Vattumannen: Tvillingarna eller Vågen

Vattumannen är ett lufttecken känt för sin individualitet, sitt frihetsbehov och sitt progressiva tänkande. De passar bäst med andra lufttecken som Tvillingarna och Vågen, som kan hålla jämna steg med Vattumannens snabba tankeprocess och uppskattar deras oberoende. De kan också ha starka förbindelser med eldtecknen Skytten och Väduren, som uppskattar deras unika perspektiv och äventyrslystnad.

Fiskarna: Kräftan eller Skorpionen

Fiskarna, ett vattentecken, är kända för sin empati, sin kreativitet och sin intuition. De passar bäst med andra vattentecken som Kräftan och Skorpionen, som förstår och värdesätter deras känsliga och empatiska natur. De kan också komma bra överens med jordtecknen Oxen och Jungfrun, som kan ge dem den stabilitet och trygghet de söker.

Slutsats

Astrologi är ett komplext fält och denna guide är bara en grov skiss. Det är viktigt att komma ihåg att många andra faktorer, som t.ex. måntecken och uppstigning tecken, också spelar roll. Samtidigt är det viktigaste i alla relationer ömsesidig respekt, förståelse och kärlek, oavsett vilka stjärntecken de involverade parterna har.

 

Foto längst upp: Allas

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis