fbpx

Vilka färger gäller 2023? – 5 trendiga kulörer

(Innehåller adslänkar)

Det är dags för färg trender 2023! Det populära inlägget varje år som tar upp de nya hetaste färgerna inom inredning. Det nya året kommer vi få se en spännande färgpalette av både ljusa och mörkare färger. Grön färg har ju varit populär några säsonger och nu får vi se grönt i flera nya nyanser. Vi kommer även att få se djupa bruna, jordiga toner. Samt röd i mörka mustiga brända toner. Sedan trendar min favofärg lila, man bara längtar till vår och blommande lila syrener.

LÄS MER: Inredningstrender 2023 – 10 största trender det nya året

Här får ni nu 5 trendiga färger 2023 samt tips från den gamla inredningsläran Feng Shui!

Trendiga färger 2023

(Foto längst upp: Elle.se)

Foto: Anders Bergstedt för Entrance Mäkleri

Vilka färger gäller 2023?

Nya gröna nyanser

Jade grön

Ofta drar man parareller till smycken och ädelstenar, när man hör ordet Jade. Jade grön är en kombination av grön och blå i ett och påminner om det vackra Medelhavet. 2023 kommer vi få se denna läckra nyans inom tapeter och målarfärg.

Pistagegrön

Är en mer mellangrön nyans! Denna nyans passar bra ihop med grått och beige. Är även snyggt att måla om huset utomhus med denna läckra gröna nyans.

BILLIG INREDNING

Ni hittar grön inredning ovan HÄR HÄR HÄR och HÄR

Röda och orange brända toner

Mörkt röda och orange nyanser kommer trenda stort 2023. Enligt Feng Shui ger röd fär stimuli, energi och mer sexuell lust. En färg som kan behövas i annars kalla grå Sverige!

Ni hittar bruna gardiner ovan HÄR

Brun – jordiga mörka toner

Brun färg kommer bli beige ersättare, spås det 2023. De jordiga bruna och framför allt mörkbruna tonerna, ger oss det lugn vi behöver få i dessa kaos kristider. Moder jord kallar oss!

Lavendel Lila (Tänk Provance)

Lila och framför allt Lavendel lila är super trenden inom färg nästa år. Man kan nästan känna doften av lavendelfälten i Provance. Lila är enligt Feng Shui en andlig färg och är därmed bra när man ska köra yoga och meditation.

Ni hittar lila inredning ovan HÄR

Photo: Lisa Hubbard

Foto: Thomas Kuoh

Svarta väggar

Ofta blir vi tillsagda att alltid måla vitt eller beige och ha allt ljust. Som en mottrend till detta kommer nu trenden med svarta målade väggar. Det går få till svarta väggar riktigt snyggt, utan att det ser mörkt och murrigt ut. Det handlar bara om hur man inreder i resten av rummet. Se bilderna så ser ni vad vi menar!

Foto: Lisa Hubbard

Summering – Trendiga färger 2023

På frågan Vilka färger gäller 2023? Så har ni nu fått det nya årets trendigaste kulörer. Jag hoppas att ni blivit inspirerade att inreda med lite nya färger där hemma nu. Det bästa med just målarfärg, är att det går att måla om så lätt. Det är värre med tapeter som man måste skrapa bort och massa jobb bakom. Själv målade jag helt över de fula tapeter när jag flyttat in. Och jag blev så nöjd med resultatet!

Mer färg åt folket!

INREDNINGSVIS SHOP

Soffadirekt
59956995
Soffadirekt
42956495
Soffadirekt
8003995 - 80 %
Soffadirekt
1139 - 70 %3795
Soffadirekt
27954395
Soffadirekt
10952255 - 51 %
Soffadirekt
17954495 - 60 %
Soffadirekt
12953495 - 63 %

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis