Dags för lite tips på vart man kan köpa snygg stilren köksutrustning online. Tänk på vad handikappad vi är utan de här små små detaljerna i köket. Ta bara en burk krossade tomater V.s ingen konservöppnare och resultatet blir INGEN köttfärssås med griniga ungar på förlusten :)

Det är detaljerna som gör det och det gäller ännu mer när det kommer till rätt köksutrustning!

Köksutrustning online

 

inredningstips 9

cool-living

Köksutrustning online som ser dyr ut men när billig :)

cool-living

Sylta, safta, förvara och spara i de här snyggt designade burkarna från Cool-living

cool-living

inredningsblogg 11

inedningstips 5

Jag är tok KÄR i denna läckra lila brödrost. Finns att köpa HÄR.

inredningsblogg

Med denna praktiska vattenflaska får du 100% renat vatten på direkten. Det sitter nämligen et smart kolfilter inbyggt i flaskhalsen :)

inredningstips 2

Köksutrustning online

Tänk ändå vad små detaljer i ett kök kan göra stor skillnad. Snygga praktisk köksutrustning gör inte bara ögat glatt utan även humöret. Jag menar vem har inte desperat och nästan blå i ansiktet, försökt korka upp en vinflaska med en billig kass korkskruv? Med små enkla hjälpmedel av bra kvalitet däremot blir både livet enklare och vardagen lite mer gyllende :)

Veckans webshop är den Danska Cool-living.dk butiken med massor av designlik köksutrustning online. Vi befinner oss just nu i härliga skördetider och då är det bra med rätta förvaringen för alla frukter och bär. Cool-living erbjuder förvaringsburkar och skålar från ett flertal kända märken som bl.a. Steel-funktion och Joseph Joseph.

Personligen gillar jag webshoppar som Cool-living därför att man behöver inte rusa runt i tusen butiker för att hitta den DÄR rätta detaljen. Det går istället att i lugn och ro surfa ihop den perfekta designade köksutrustningen med bara några enkla knapptryck :)

Hoppas ni gillat min köksutrustning online special.

Ha en härlig vecka :)

LOVE M

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

 1. mittgodastefinaste Reply

  Gillade syltburkarna i glas, jättefin form på dem!

  Kram Jenny

 2. Så många snygga detaljer till köket.. min favorit blev genast glasburkarna :)

  Tack för in gulliga kommentar hos mig!

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Marie

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.