fbpx

Veckans webshop med smak av salt och stil

prydnadskuddar

julklapp

julklappar

adventsstjarna

god jul

inredningsblogg

I’m SO in love with that cute little owl as a bookend… the perfect Christmas gift from saltostil.se

doftljus

Den här veckans nätbutik heter Salt & Stil och drivs av två tjejer med girlpower vid namn Frida och Michaela. De startade denna hösten en webshop med fokus på stilren och naturnära inredning. Det hela började som det brukar med en dröm, en dröm om att få jobba med inredning influerad av vårt kära grannland Danmark. Tjejerna gick stegvis mot sitt mål genom att bla. gå en startaegetkurs, ta turer på diverse inredningsmässor och lyssna till föreläsningar inom ämnet de brinner mest för.

Efter detta bestämde de sig för att bilda bolaget Salt & stil, de första varorna till webshopen beställdes och bollen var i rullning mot målet.

Jag blir alltid lika imponerad av människor som bryter trenden att vara som alla andra, vågar satsa och kör sin grej no matter what. Jag kan varmt rekommendera er att gå in på salt&stils webshop den bjuder på danska stilsäkra varumärken och läcker heminredning lagom kryddad med salt & stil:)

Vill ni läsa mer om Frida och Michaela kan ni gå in på deras blogg.

Till alla er tjejer därute som har en dröm…..you GO girls :)

LOVE M

saltochstil

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis