Jag har hittat en mysig butik jag handlat från och som jag nu vill tipsa er om, de säljer ursnygga inredningsdetaljer OCH dessutom billigt !

Inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer (3)

 

pompom

Lekfulla pastellfärgade pompoms kan man aldrig får för många av.

inredningstips

inredningsdetaljer

UNDERBARA lyxiga dotfljus i massor OH LA LA me likeeeeeee.

inredningsblogg

image_13

Tofsar ala Maria Montazami anyone ???

kuddar

prydnadskuddar

Härliga förvaringsboxar gör vårgarderoben lite roligare.

bricka

Jag har köpt många köksdetaljer som de här vackra silverbrickorna.

krukor

image_12

Inredningsdetaljer

Jag verkligen Älskar att handla från butiker som har en blandad inredningskompott på menyn. Jag har hittat vad jag letar efter och presenterar nu denna veckas valda webshop Attiralj.nu De har så många vackra inredningsdetaljer att man ramlar av stolen.

Det är lätt att fastna på deras hemsida som består av en härlig mix av oemotståndligt dekorgodis. Butik Attiralj är ett litet företag som drivs av två gulliga tjejer vid namn Camilla och Kristin. De har känslan för detaljerna och bjuder på kända märken som läckra Voluspa, Nordal och Lisbeth Dahl mfl. Om sin butik säger tjejerna själva:

Vår inredningsstil är personlig och klassisk med en blandning av udda detaljer. Det är kul att bli överraskad.

Själv är jag helt såld på doftljusen som vanligt – jag menar somliga kvinnor dyrkar skor men min fetisch är ju doftljus. Man kan aldrig får för många och när de brunnit ut är det bara att tända på dem igen :)

ALLTID lyx till budgetpris !

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

9 Comments

  1. I love these accessory ideas. The pom poms are adorable! Great inspiration for my daughter’s new bedroom. Thanks!

  2. hi hi älskar ju oxå doftljus är säljare för partylite men får inte nog för det =) Underbara saker du visar vill ha massor

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.