fbpx

Ekologisk inredning – ljuvliga sojaljus

Visste ni att stearinljus är långt ifrån hälsosamma?? På senaste tiden har det varit mycket tal om hur många giftiga cancerframkallande partiklar som ett stearinljus utsöndrar varje gång det tänds.

Skrämmande med tanke på hur många ljus man bränner av på storhelger som jul och på vintern. De största bovarna i dramat är tyvärr mina favoriter värmeljusen, de utsöndrar mycket mer gifter än alla andra ljus… MEN det finns bra ersättningar som tex. sojaljus kolla in detta !

Sojaljus

sojaljus

 

inredningstips

UNDERBARA sojaljus doftljus från Danska Soyalys.dk …min absoluta favorit är Lavender Cucumber. En doft ni bara MÅSTE känna på en gång i livet :)

inredningsblogg

Sojaljus

Även favoriterna värmeljusen finns att få som sojaljus i Soyalys.dk s  garanterat giftfria variant. Själv tycker jag även att de brinner längre än vanliga ljus och bara det är stor pluspoäng :)

[hr]

Såklart har jag hittat en lösning då det finns ett 100 % giftfritt alternativ till stearinljus. Nämligen ljus tillverkade helt utav soya. JA ni hörde rätt ljusen är gjorda av soyabönor. Soyabönan är en av mina favoritgrödor, då den går att använda till nästan allt och dessutom är supernyttig.

Denna veckans webshop är utan tvekan Soyalys.dk som säljer härliga giftfria soyaljus i olika varianter. Soyaljus är dessutom biologiskt nedbrytbara och har en ljusveke gjord av ren bomull. Vanliga stearinljusvekar utsöndrar bla. supergiftet bly…FY riktigt otäckt.

Mina favoriter från denna veckas butik Soyalys är helt klart doftljusen. Jag har själv flera stycken hemma och min absoluta favorit är Cucumber lavender som har en doft av himlen…. mmmm:) Doftljusen har såklart inga syntetiska dofter utan består av 100 % naturliga essentiella oljor. Det känns så mycket bättre att tända de här ljusen med gott samvete och veta att både hälsa och miljö bevaras.

Ni verkligen MÅSTE upptäcka de här härliga ekologiska sojaljusen från Soyalys och ni hittar allt HÄR

Ha en härlig dag sötnosar :)

LOVE M

soyalys

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis