Veckans vackraste Instagramhem – @skaparmitt_hem

(Innehåller Jotex Ellos Soffadirekt & Newport annonslänkar)

Så äntligen fick vi lite sommar även i Sverige efter en lång kall period. Jag bloggar lite på sparlåga nu i sommar helt enkelt för jag märker folk har annat för sig än att spana inredning. Semestertider är härliga tider, lite som att det vanliga livet ligger på paus och vi går in i hundra procent stressfri mode. Jag va själv på Styrsö i veckan och det är så mys med ölivet, allt går långsammare där liksom.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

NU till det jag vet många gillar och det är Veckans vackraste Instagramhem. Jag tackar för alla fina coments om det förra IG hemmet, det värmde. Denna veckan spanar vi in pinglan Annies superfina konto @skaparmitt_hem Hon har den där ljuva feminina stilen jag vet många älskar.

Välkommen hem till Veckans vackraste Instagramhem @skaparmitt_hem och ni kan läsa min Instagram intervju med henne här.

@skaparmitt_hem

Precis mitt färgval har Annie i sitt vackra vardagsrum. Det vill säga en stilfull mix av rosa, grått, beige och inslag och lite tuffare svart för kontrasten.

REA FAVORITER – JOtex 30 % rabatt

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

-Hej! Annie Norberg heter jag och är 26 år gammal och bor i Lekeryd 1 mil utanför Jönköping, tillsammans med min sambo Christoffer och våra 2 flickor Nicole & Bianca. Just nu är jag mammaledig sen 4 veckor tillbaka då vår lilla Bianca kom till världen. Annars jobbar jag på Hemmahallen ett stort varuhus i Jönköping där är jag ansvarig över heminredningen sen hösten 2016. Älskar mitt jobb och har lagt hela min passion på det, så var jätte tufft att bli sjukskriven i våras för foglossning och gå hem 3 månader innan bebis skulle komma. Så min räddning var faktiskt mitt Instagram konto skaparmitt_hem som jag jobbat med mycket under våren.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack snälla ???? jag har alltid gått efter vad jag gillar och blandat upp det med trender. Har blivit mycket förändringar genom åren. Älskar att göra om och skapa nytt. Tröttnar väldigt fort, försöker då bara byta posters, kuddar i soffan eller köper någon liten detalj som sticker ut lite så inte plånboken få gå på hel varv hela tiden.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Självklart Instagram, men även mycket från inrednings tidningar och Formex som är 2 gånger om året i Stockholm då vi gör våra största inköp till jobbet.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag har alltid älskat ljusa färger med lite svarta detaljer så det blir en kontrast. Just nu är det mycket vitt, beige, grått och svarta detaljer. Om jag blandar in någon färg blir det oftast rosa ????????

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Den var svår???? men just nu älskar jag mina Marmorbord, har ett vitt i köket och ett svart i vardagsrummet. Våra sänggavel är jag väldigt nöjd med också ????????

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Nästan allt som jag impuls köper tyvärr. Blir ofta att jag säljer för jag ångrat mig och tröttnat. Tur man kan göra det i alla fall???? köpte en vit viskos matta i våras 2 veckor senare tappade min sambo sin kaffemugg…. ni kan ju bara tänka er min reaktion, fick aldrig den fläcken för er som undrar, testat allt ????

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Jag har alltid haft svårt för trä färgat, tycker det är vrålsnyggt hos andra och blir så varm känsla, önskar att det ändrar sig med åren och jag vågar testa. Sen har jag alltid förknippat färgen orange med reflex kläder så den färgen stannar utanför min dörr haha…

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Instagram inredning ovan hittar ni: 1. Stol HÄR 2. Spegel HÄR 3. Rosa sittpuff HÄR 4. Grå sittpuff HÄR 5. Vitt marmorbord HÄR 6. Svart bord HÄR 7. Soffa HÄR 8. Kuddar HÄR och HÄR

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Om jag inte räknar mitt jobb så skulle jag säga Hmhome, ikea, ellos och Mio.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Köp det du gillar och skapa din egna stil. Aldrig roligt att kopiera någon rakt av, självklart kan man hitta inspiration hos folk men blanda upp det med ditt eget.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Åh det finns många … men om jag ska nämna några favoriter så är det interiorbylindawallgren, kagahem, interiorbyvanessa, homebyskyman, asaingrosso, interiorbysarahstrath
Säkert lite felstavningar, skyller på min dyslexi ????

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Ja säkert! Haha tänk vad mycket som hänt under mina 4 år i huset. Tänk om 10 år …. sen tror jag alltid man kommer följa sina favoriter och följa en röd tråd.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Tycker alla stilar har sin charm, men håller mig nog mest till min stil faktiskt. Det ska vara modernt, trendigt (inte stelt), mysigt och mycket hemtrevligt för att jag ska falla för det.

Om du fick designa en pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Åh hade ju varit en dröm???? någon möbel tror jag kanske en fåtölj eller ett sidobord. Det är alltid något som man vill ha och kan förnya då och då ????

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Åsa Ingrosso har ju ett fantastiskt hem, ett konto jag inte följt så länge men det var kärlek vid första ögonkastet.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag håller absolut med, det jag tror är viktigt är att man då blandar upp det med sin egna stil. Dom där storsäljarna är svåra att inte bli förälskade i, jag blir det själv också!! Men man får väl försöka tänka ”till en vis gräns” det får inte bli för mycket, Då sticker man ju inte ut nånting och det är inget hem jag skulle följa.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Att det är så mycket jordnära färger, det gör hemmet så mycket mer hemtrevligt och mjukt. Älskar att beige har blivit en så stor färg, är även en favorit i min garderob. Sen självklart att inte marmor har försvunnit på marknaden som man kanske trodde ❤

Annie har precis de färger och inredningsstil som jag själv alltid kommer tillbaka till i mitt hem. Jag älskar att mixa ljuva pasteller med tex svart för läckra kontraster. Intressant att nästan alla Instagram hem har Åsa Ingrosso som dekorförebild. Hon har verkligen lyckats få till en stil som tilltalar de flesta i Sverige. Jag älskar denna veckans Instagramhem och blev själv inspirerad till mitt vardagsrum från Annie.

Snart är jag tillbaka med ännu ett nytt inspirerande Instagramkonto att visa upp här på bloggen, så stay tuned.

Ha en kanon vecka!

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Moa söndag, juli 14, 2019 - 19:20

Vilket fantastiskt fint hem :) Tack för alla underbara Instagram intervjuer du bjuder på Du är bara bäst! Kram Moa

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 669 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis