Veckans vackraste Instagramhem – @mitthus22

Heej på er! Äntligen är ännu ett inspirerande veckans vackraste Instagramhem tillbaka. Jag har vart i Stockholm ett tag så bloggandet gick på sparlåga. Det va SJUKT kallt i huvudstaden så nästan skönt komma hem till milda GBG nu. Är det nån mer än mig som är trött på kyla, snålblåst och vinter? Nä nu får det fasen mig bli vår och sol snart.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

MEN nåt som skiner som solen är Veckans Instagramhem och denna veckan hälsar vi på hemma hos @mitthus22 och hennes mysiga hem. Det är så kul att se de olika stilarna i Instagramhemmen. Jag säger välkommen hem till @mitthus22 och här kan ni läsa min Insta intervju med tjejen bakom kontot.

@mitthus22

INSTAGRAM INTERVJU @MITTHUS22

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Malin heter jag och bor på Hammarö i Värmland med man och 4 barn mellan 7-19 år. Jag jobbar som konstruktör. Huset byggde vi för 10 år sedan och jag har ritat det själv.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack snälla! Jag har alltid gillat inredning och som barn möblerade jag om i mitt rum hela tiden. Det är viktigt för mig att trivas hemma. Jag köper sånt jag gillar och blandar gärna gammalt och nytt. Min stil har växt fram under lång tid och nu känner jag att jag börjar hitta rätt.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Mest inspiration kommer från andra konton på instagram.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Favoritfärgen är vitt, men även svart, grått och beige.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Älskar gamla fina möbler så jag säger skåpet i vardagsrummet och soffbordet.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Det måste vara soffan i allrummet. Den var iofs billig men har gått sönder i sömmarna och tyget har blivit väldigt slitet.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Väldigt färgglada prylar skulle inte komma in hos mig.

KÖP INSTA HEM STILEN

Matgrupp finns HÄR Matta HÄR Barstol HÄR Soffa HÄR


Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

H&M home, Ikea, Moio store

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Jag tycker inte man behöver följa någon speciell inredningsstil, utan det bästa är att köpa sånt man gillar helt enkelt. Använd de färger du tycker bäst om. Köp gärna neutrala möbler osv. Vill man förändra är det smart att byta ut textilier och detaljer. Ett personligt hem är det bästa enligt mig.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Det finns så många fina konton, några favoriter är @mykindoflike @skovbon @bjorkmanchristine

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag tror inte jag kommer byta stil helt, men det är alltid kul att förändra lite.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag gillar verkligen den lantliga stilen och även boho.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

En vas skulle jag gärna designa, älskar vaser.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Har tyvärr inte koll på hur kändisarna bor.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror mest det beror på att man inspireras av varandra. När man ser saker i andra fina hem så blir man sugen på att ha samma saker. Jag köper bara sånt jag gillar, men ofta är det sånt som andra också gillar.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Hållbarhet och naturmaterial som är bra för miljön. Jag köper gärna second hand. Trenden med torkade växter älskar jag.

LÄS MER: Årets snyggaste inredningsnyheter med REA pris just nu

Visst har hon det mysigt Malin? Det är så kul att höra svaren från de olika Insta hemmen. Alla har sina unika åsikter om hur man inreder hemma på bästa inredningsvis. Håller helt med det där om att man inte slaviskt behöver följa just en inredningsstil. I Stockholm just nu kan så många hem se helt beige och klonade ut. Det blir tråkigt och opersonligt i längden med sådana hem. Inred istället på magkänsla och med hjärtat så blir det alltid bäst och mysigast resultat i slutändan.

Lite mildare har det vart idag i Göteborg. Man känner vissa dagar det går åt rätt håll, dvs åt vååårrrr. Det är väl det enda positiva med på i detta klimatet, att man verkligen uppskattar när det vänder åt ljusare tider. Jag saknar vistas i grön natur och vid havet, men snart så:)

Ha en kanon vecka:)

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Ullie webersköld söndag, februari 16, 2020 - 22:14

ja .. super mysigt fint kök med många härliga detaljer och ja jag har nog blivit lite som andra gillar sammet det trodde ja inte fniss

kramar o fin måndag o start på veckan

Svara
Maria Ljungström torsdag, februari 20, 2020 - 12:03

tack fina du :) LOVE M

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 179 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis