Veckans vackraste Instagramhem – @miss.eveelina

(Innehåller Jotex Soffadirekt & Newport annonslänkar)

Alltså det Svenska sommarvädret i år har varit helt GALET skiftande. Först svinkallt i Juni med blåsigt, sen som Rom alá nära 40 grader varmt för att nästa dag slå om till typ vinter haha Only in Sweden :)

Nu börjar det gå mot höst och mörkare tider. Sommaren går alltid så fort tycker jag. Men det är kul med hösten att det kommer så många fina nyheter både inom mode och inredning. På tal om inredning så är det nu hög tid för ett veckans Instagram hem igen. Denna veckan hälsar vi på hemma hos söta tjejen Evelina med kontot @miss.eveelina

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Jag säger varmt välkommen hem till @miss.eveelina och ni kan läsa min IG intervju med henne här.

REA FAVORITER – JOtex 30 % rabatt

INSTAGRAM INTERVJU – @MISS.EVEELINA


Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej! Evelina heter jag och är 31 år, ja snart faktiskt 32 år om 11 dagar☺️. Jag bor utanför Staffanstorp lite på ”landet” i ett hus med min man André och våra två älskade katter. Men nu väntar vi äntligen vårt första barn som snart ska komma till världen 15 augusti och vi ska få bli vår lilla familj ????

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack snälla! Jag går på känsla vad jag tycker om. Jag är ofta ute i inredningsbutiker, nätet och köper hem det jag tycker passar bra ihop och som helt enkelt känns bra.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Det måste jag säga är från instagram. Är där jag mest blir inspirerad från men sen älskar jag också att få inspiration från Pinterest.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar inreda med grått som egentligen mest är min basfärg i hemmet sen till detta är då favoritfärgerna rosa, grönt eller blått. Är färger som jag aldrig riktigt kan tröttna på ????

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Den var lite svårt men så fall måste jag säga mina Orrefors ljusstakar för dem fyndade jag för ett sånt kanonpris för under 300 lappen och är dessutom vackra att tända ????

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Jag är väldigt svag för påslakan som jag tycker är roligt att inreda sovrummet med. Har köpt på mig alldeles för många och tyckt somliga varit så fina men sen har jag upptäckt att dem passar inte alls in hos mig. Nu ligger dem bara i lådan till ingen nytta.

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

För min del är det koppar. Det är något jag kan tycka är så snyggt i andras hem med i min inredning är det ett big no no! Tycker det är svårt att inreda med koppar. Dock älskar min man det så det är det lite synd om honom ????

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Ellos, hmhome och Jotex.

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

1 Matgruppen hittar ni HÄR 2. Sittpuffar sammet HÄR och HÄR 3. Matta HÄR 4. Rund spegel HÄR


Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Våga testa dig fram och gå på magkänsla vad du tror blir bra. Men hämta även inspiration från inredningstidningar, Pinterest och instagram. Jag tror också man ska våga testa sig fram med färger som enkelt kan göras med textiler. Eller våga måla väggar genom att bryta dem ”enkla” vita väggar med någon härlig kulör för att lyfta fram rummet och inredningen.

Finns ingen stil som är rätt eller fel utan det viktiga är att man trivs i sitt hem och den stilen man själv skapat i sin hemmiljö.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Några av mina favoriter är interiorbylindawallgren, sabina.ryden och interiorbyvanessa. Sen finns där många fler????

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag märker att jag har en helt annan inredningsstil jämfört för några år sedan. Så jo det är absolut inte omöjligt att även den förändras igen. Jag tröttnar även lätt på det jag har och gillar att förändra i min miljö ☺️

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag har börjat fastna för det här med att inreda med naturmaterial – lantlig inredning. Även snyggt med ”robusta” möbler.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Det hade ju varit en dröm att få göra det! ???? Men då skulle jag gärna vilja designa min helt egna soffa för tycker den möbeln är så viktig i inredningen!

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Oj kändis i Sverige? Den frågan var tyvärr för klurigt för mig att svara på då jag inte alls har någon bra koll på kändisars inredning ????

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Vi påverkas så lätt av vad alla andra har, tycker och blir nog lätt att man kan känna att man måste välja vad trenden säger. Framför allt idag när sociala medier är så stort! Du blir mer eller mindre tvungen att se hur alla andra har det i sitt hem och ögat nästan ”tvingas” att älska det man ser. Just för många har det så likt.

Det är inte fel att följa trenden men jag tror det är viktigt att man försöker hitta sin personliga stil och gärna genom inspiration och inte bara kopiera rakt av. För annars blir det lite som en ”falsk” trygghet och berättar inte vem man är som person tänker jag. Sen ser det mesta faktiskt likadant ut i affärer och då det är inte heller lätt att hitta det som ”sticker ut” från mängden..

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Det är härligt med dessa jordnära färger nu samt att man använder sig mycket av naturmaterial och inreder med växter – stora som små. Blir en väldigt lugn och harmonisk känsla i hemmet. Det bästa är också att många återanvänder samt gör om sina möbler idag. Vilket är så bra för miljön!

Önskade bara att jag själv också kunde vara så kreativ ????

Visst har hon fin inredningsstil Evelina? Så fina färger tycker jag och hon balanserar inredningen så fint med gammalt och nytt. Jag håller även med henne om att när alla butiker kör samma inredning är det ju svårt sticka ut från mängden. Det bästa man kan göra för att vara unik är att addera några gamla antika grejer eller inköpta loppisfynd. Dessa ger hemmet genast en personlig touch och en unik prägel. Gammalt och nytt är det perfekta paret helt enkelt.

Hoppas ni går tillbaka till skola och jobb nu i veckan med ny samlad kraft från en lång lat härlig semester.

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 199 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis