Veckans vackraste instagramhem - @klaudiajasionek

Veckans vackraste Instagramhem – @klaudiajasionek

ÄNTLIGEENN! Är det dags för ännu ett härligt Instagramhem. Det har ju gått ett bra tag nu sedan förra Instagramhemmet här på bloggen. Det hann komma Black week och massa julsaker emellan. Är det nån mer än mig som tycker tiden bara springer fortare och fortare? Känns ju fasen som det va sommar igår. Om man ska summera denna veckan är det ju rena skräckvisioner från alla överfulla sjukhus med Corona. Personalen flyr för de orkar inte jobba i helvetet mer. Så jag uppmanar ALLA nu att stanna hemma denna månad OCH handla ALLT ni ska handla online. Tänk på sjukvården framför allt och alla som inte får respirator när det behövs. Det är inte värt en tröja på REA för 100 spänn, om det kostar någon annans liv.

LÄS MER: REA – UPP TILL HALVA PRISET PÅ ALL INREDNING

NU! till denna veckans valda Instagram konto och det är @klaudiajasionek Denna donna kommer från Borås och har ett härligt hem i beige naturell.

Jag säger välkommen hem till @klaudiajasionek och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne.

Klaudias vardagsrum är modernt och går i de trendiga nyanserna av beige med svarta detaljer.

INSTAGRAM INTERVJU MED @KLAUDIAJASONIEK

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej! Mitt namn är Klaudia, 25 år gammal och jag är bosatt i Borås, tillsammans med min sambo och vår vovve. Jag jobbar som PR & Social Media Manager och vid sidan av så jobbar jag också med min Instagram där jag delar med mig av bl. a. bilder på vår lägenhet.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag har alltid haft intresset för inredning eftersom min mamma har varit mån om att alltid ha det fint i hemmet och själv är lite inredningstokig. Så min inredningsstil har såklart influerats av mina kära mor, men också från andra på Instagram, tv med mera. Jag tror jag har kört lite på de inredningsdetaljer jag själv tycker är snyggt och skapat min egna inredningsstil utefter det.

Nyheter som trendar

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Som jag precis nämnde, så är det främst min mamma, Instagram och tv, men också Pinterest, butiker, tidningar med mera.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Egentligen är det vitt och beige, men jag lockas (omedvetet) alltid till svarta detaljer också.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Det måste vara mina lampor från By Rydéns, i serien Gross, som jag älskar. Men jag är också lite extra stolt över våra sängbord som vi skapat själva!

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Insta inredning ovan finns: 1. Matgrupp HÄR 2. Spegel HÄR 3. Lampa HÄR 4. Sideboard HÄR 5. Bord HÄR 6. Gardiner HÄR

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Ja det finns en del jag ångrar. Jag är rätt duktig på spontanshoppa, iallafall när det gäller mindre inredningsprylar.. så det har blivit blivit ett antal köp där jag köpt en detalj som får stå framme 1 vecka och sedan hamnar de längst ner i förrådet ????.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Jag har svårt för shabby chic-stilen! När det gäller inredningspryl som jag tycker är fulast så måste jag säga skinn-möbler.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Ellos, Jotex, Royal design

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Ta det du tycker snyggt och försök hålla dig till 2-3 grundfärger som är fina att kombinera, exempelvis vit svart grå, så blir det en fin bas. Därefter kan du addera accentfärg i mindre detaljer som är lätta att byta ut utefter årstid/högtid. Tänk noggrant igenom basfärgerna på nyckelprodukterna i ditt hem, så som soffa, då det inte är lika lätt/billigt att byta ut.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

@janaheinrici, @zozansinjari och @mercilja är helt klart mina favoriter!

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Nej inte helt. Men den dagen vi köper ett hus så kommer jag nog försöka byta ut de svarta möblerna mot ljusa, då jag insett att jag trivs bättre med ljust och göra allt lite luftigare till skillnad från nu.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Ja, gillar det minimalistiska men har svårt att implementera det i vårt hem just nu, då jag inte vill ta bort några detaljer samt att jag kan inte flytta de någonstans då vi ändå bor ganska så litet.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Soffbord! Finns väldigt mycket fint på marknaden, men har inte hittat ett jag verkligen blivit kär i, men vet inte riktigt heller vad jag letar efter..

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Just nu, Bianca Ingrosso!

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror många kommer ifrån den där rädslan att sticka ut idag, utan det handlar nog mer om att man blivit inspirerad och försöker återskapa det med sin egna touch, vilket jag tycker är okej, efter sociala medier är ju till för att inspirera. Det är enklare att se ett visst föremål på exempelvis insta och sen googla den specifika produkter och därefter köpa den än att sitta i timmar och försöka hitta något i en inrednings-djungel (som innehåller hundratals butiker) som passar en.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Linne, linne och LINNE! Men är också sjukt förtjust i tedddy.

LÄS MER: BÄSTA JULKLAPPSTIPS 2020 – KLAPPAR ALLA VILL HA

Visst har hon det mysigt Klaudia? Detta är ett av de sista Instagram hemmen för i år. Så ni får snart suga på IG hem karamellen tills nästa år i Januari nån gång. Visst bara vill man att detta vidriga år ska vara slut. Vi får verkligen hoppas att 2021 blir ett bättre år än detta. Och framför allt att människor lärt sig från allt detta med pandemin. Att ALDRIG nånsin ta något i livet för givet, för det kan vara borta imorgon.

Stay safe & stay at home!

LOVE M

REA FYND SHOPPEN

Stol, valleta 2-pack shop bf
Homeroom
1 076 SEK1 195 SEK
Matbord, espolla shop bf
Homeroom
5 099 SEK5 999 SEK -15%
Pall king shop2
Homeroom
1 439 SEK1 799 SEK
Matgrupp solhem shop bf
Homeroom
4 499 SEK5 999 SEK -25%
Newport christmas tree k lampor
Newport
4 700 SEK
Ryamatta salerno shop bw
Ellos
1 199 SEK1 499 SEK -20%
Olivia matgrupp bw
Soffadirekt
5995 SEK10 575 SEK
Violette soffbord 90x42 shop bw
Soffadirekt
3995 SEK4995 SEK
SÖderhamn divansoffa vänster beige bw shop
Soffadirekt
8995 SEK11995 SEK
Ancona divansoffa höger ljusgrå bw shop
Soffadirekt
10495 SEK15995 SEK
Ancona divansoffa höger ljusgrå bw shop
Soffadirekt
10495 SEK15995 SEK
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024