fbpx

Veckans vackraste Instagramhem – @jonnacarlgren

(Innehåller Soffadirekt Jotex Ellos Soffadirekt annonslänkar)

Heeejjj! alla fina därute. Jag är dålig på att blogga just nu då jag håller på med ett större projekt vi sidan av bloggen. Det har med bloggen att göra och jag kommer avslöja vad det är inom snar framtid. Det är det som är kul med att vara influencer, att det hela tiden händer nya oväntade saker. På tal om influencer så talas många influencer tjejer vid nu på Instagram om att hålla ett Influencer event här i Göteborg. Hoppas det blir av för vi behöver MER glam i Göteborg, alldeles för tråkigt och oglam som det ser ut idag. Mer sammanhållning mellan influencers utan massa toxisk avundsjuka, det bygger broar istället för river dem.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Nuuuu! Till denna veckans Instagram hem och denna veckan har jag valt söta @jonnacarlgren Välkommen hem till @jonnacarlgren och här kan ni läsa min Instagramintervju med henne.

@jonnacarlgren

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej!
Jonna heter jag, är 28 unga år och bor i en lägenhet på 53kvm i centrala Jönköping, här bor jag ihop med min pojkvän Ted.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack! Jag har testat mig fram och jag har bytt stil alldeles för många gånger! Jag trivs väldigt bra när det känns mysigt och välkomnande, öppet & ljust.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Mest inspiration får jag via instagram & Pinterest – jag älskar att söka på olika nyckelord och bara drömma mig bort, men jag får mycket inspiration i vardagliga miljöer också & olika inredningstidningar.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar att inreda med basfärger, grått är favoriten, sen gillar jag att lägga till liten färgklick och då är favoriten blått eller rosa.

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Inredning ovan hittar ni: 1. Vitt bord HÄR 2. Överkast HÄR 3. Rund spegel HÄR 4. Rosa sittpuff HÄR 5. Sammetsstol HÄR 6. Spegelkub HÄR 7. Beige gardiner HÄR 8. Vit viskosmatta HÄR


Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Dom jag har gjort själv, jag gillar att vara kreativ och skapa mina egna möbler/göra om möbler.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Oj vilken svår fråga, jag har försökt att lära mig att planera mina köp, att funderar om det är något jag verkligen behöver och försöker satsa på mer klassiska saker så jag inte tröttnar. I min nuvarande lägenhet har jag inget dåligt köp, men det finns nog en heldel smådetaljer jag köpt förr som inte kommit till användning.

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Ja det finns en heldel, men jag har väldigt svårt för olika blommönster, skulle aldrig hänga upp gardiner med stora mönster.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Jag gillar att blanda budget med lyx, mina favoritbutiker är HMhome, royaldesign & hemmahallen

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Att inte bara kolla på trender, utan fundera ”vad gillar jag?” Testa dig framåt & ha gärna en röd tråd genom hela hemmet!

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Jag har väldigt många favoriter men om jag måste välja 3st så är det homebymartina, zozansinjari och inspirationbyzandra

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Nja kanske, just nu trivs jag väldigt bra med min stil. Men man vet aldrig, när jag flyttade hemifrån älskade jag shabby chic, tiderna förändras ju!

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag älskar industristilen!

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Jag följer inga kändisar på sociala medier, men man tjuvspanar ju ibland ???? Bianca Ingrosso har en härlig stil.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

I dagens samhälle blir man tyvärr väldigt påverkad av sociala medier, man vill hänga med i trender och alltid ha det senaste. Sen tycker jag också att många butiker säljer liknande saker, då blir det lätt att det ser ”likadant” ut hos många.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Åh det finns ju så mycket att gilla! Torkat gräs/pampas(även att jag själv fuskar och plockar vass), djurmönster, stora härliga speglar som öppnar upp, färgerna beige & rosa/jordiga toner!

Visst är Jonnas hem jättefint? Så fina stilrena färger i hennes lägenhet tycker jag. Det är så himla kul att göra dessa inlägg om Veckans valda IG hem. Dt har blivit en höjdpunkt för mig som bloggare och jag är stolt över att vara den som kom på kategorin ”Veckans vackraste instagramhem” Kul att vara först med något när så mycket redan är gjort. Jag känner även en stolthet över alla Instagramhem jag har valt ut. Att alla ni hem på instagram blir så glada av att bli utvalda av mig att vara med här, det värmer djupt i hjärtat ska ni veta. Ni är alla en sådan otrolig inspiration för människor varje dag. TACK! alla ni IG hem som vart med och jag ser fram mot många nya Instagram hem här på bloggen :)

Its all about inspiration…right :)

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis