Veckans vackraste instagramhem - @jagochduarvi

Veckans vackraste Instagramhem – @jagochduarvi

(Innehåller Jotex, Ellos, Newport, Soffadirekt annonslänkar)

Jag har ALDRIG varit med om en kallare blåsigare vår än denna i Göteborg. Det har fasen blåst i en månad konstant varje dag nu. Jag blir aggressiv av blåst, nån mer som känner samma stormiga irritation? Vi får verkligen hoppas på en lugn varm sommar nu när man inte kan resa utomlands längre. Jag har inte helt fattat och tatt in detta med att inte kunna resa, det är för sorgligt. Men men det är ju bara gilla läget OCH jag brukar säga att Corona kom rätt årstid. Menar tänk om denna pandemi skett i November. Då hade man verkligen gått loco alá Jack Nickolson in The Shining haha.

LÄS MEr: SOMMAR REA – SISTA CHANSEN ATT FYNDA

NU till något som inte gör oss irriterade utan glada. Det är nämligen dags för Veckans vackraste Instagramhem igen. Denna gång hälsar vi på hemma hos pinglan @jagochduarvi och hennes glädjespridande konto. Här kan ni nu läsa min Instagram intervju med henne.

INSTAGRAM INTERVJU MED @JAGOCHDUÄRVI

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Sanna och är 39 år. Jag bor i en villa i Luleå tillsammans med min blivande man Andreas . Andreas har två söner varav en bor hemma, samt att jag har två barn, Elwin och Lona som bor med oss.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Mitt intresse för inredning började 2014 efter att jag fått en utmattningsdepression. Då bodde jag i ett hus och var inte alls bekväm med den inredning som vi då hade. Jag vill skapa ett varmt och välkomnande hem . Det ska kännas harmonisk när man kommer hem. Det blev lite av en terapi för mig att inreda. Jag vet inte om jag har någon speciell stil men kanske lite romantisk ????.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Instagram och inredningstidningar. Jag får också mycket inspiration av att gå in i butiker. Älskar att få känna på material.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Rosa, jag älskar rosa och har gjort det sen jag var barn. Tycker även om grått, svart och blått.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Mina speglar , ljusstakar och vaser.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Hmmm ja jag köpte en jättefin lampa en gång och den var/ är superfin men inte hemma hos mig.

KÖP INSTGRAM HEM STILEN

Insta inredning ovan finns: 1. Vit fejkspis HÄR 2. Speglar HÄR och HÄR 3. Vit sänggavel HÄR 4. Bord HÄR 5. Stol HÄR


Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr?

Jag tycker inte om döskallar. Det finns ju tavlor med döskallar och inredningsdetaljer. Jag blir rädd för dom haha.

Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Ja då svarar jag nog döskallar.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Hemtex, Mio och faktiskt Clas Olsson ( fast där finns ju en massa annat skoj också )

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Utgå från basfärger och piffa med roliga detaljer och färger som du tycker om.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Ja många! mykindoflike annelii01 js.interior annsophievisby asashem asasalo charnelia80 ja herregud jag kan rabbla många till.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Ja det tror jag säkert. Det är roligt med förändring men den rosa färgen kommer alltid att finnas i mitt hem.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Lantlig stil, jag blir alldeles varm i själen av den stilen . Den är så fin och mysig.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Min egna kaffemugg

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil?

Här tycker mina barn att jag ska svara Bianca Ingrosso, men jag håller nog med då hon bor väldigt fint.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Det är väl så med det mesta tyvärr. Oavsett om det gäller inredning, kläder eller annat så är många rädda att sticka ut och att det ska bli fel. Man vill väl passa in . Det bästa tycker jag är att våga tycka och känna och köra sitt egna race.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest so far?

Gröna stora växter

Köptips

Sannas favofärg är samma som min dvs, rosa. Här har hon mixat rosa med grått och guld i en lyxig symbios.

LÄS MER: Är inredning riktig terapi – en djup analys av det ytliga

Sanna berätta öppet att hon haft utmattningsdepression och blev bättre av att inreda. Jag har faktiskt gjort ett blogginlägg om hur inredning faktiskt kan vara ren terapi. Ni ser länken till det inlägget här ovan. Hur vi mår påverkas abnormt av hur vi bor på ett omedevetet plan. Jag får själv fysiskt illa i fula omgivningar, de dödar min själ. Jag måste omge mig med vackra saker, så har det alltid varit. Därmed är inte inredning så ytligt som många tror, det kan beröra på djupet mer än vi förstår. Rensa i röran är att rensa i själen och att kasta ut gammalt skräp kan vara symboliskt att kasta gammalt groll från det förflutna. Sedan har Sanna även samma favofärg som mig, rosa. Jag har försökt mig på den beige trenden, men näeee jag blir bara depp av den. Vi måste lära oss inreda med färger som får OSS må bra och inte inreda bara för det är trendigt.

Nu hoppas vi på mindre snålblåst och fram för varmare vindar :)

Stay safe!

LOVE M

sommar REA SHOP

Oia fåtölj shop1
Jotex
3 849,305 499
Richmond teddy  shop1
Jotex
3 779,305 399
Malevik  soffbord ø 90 cm
Jotex
1 259,304699
Olivia stol velvet sand/mässing shop1
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Carly soffbord ø 110 cm k news
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Elvira matgrupp shop4
Soffadirekt
749510175
VÄrmdÖ 140 premium sänggavel beige shop1
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Ancona divan höger beige shop1
Soffadirekt
10 495 SEK
Vaxholm 3-sits sammet greige shop1
Soffadirekt
79959495
Hamilton divansoffa gräddvit shop2
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Richmond teddy  shop1
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Eira sänggavel  shope
Jotex
5 739,30 -30%8 199

  1. SÅ himla fint hem! och dina intervjuer är ju bara bäst. Kram Moa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024