Veckans vackraste Instagramhem – @interiorlifestylebyme

(Innehåller Jotex, Ellos & Soffadirekt annonslänkar)

FINALYYYY!!! är Inredningsvis nya favoritkategori Veckans vackraste Instagramhem tillbaka. Jag har varit en dålig bloggare i Juli jag erkänner. Men orkade helt enkelt inte jobba när det var ca 40 grader i min stekheta lya. Samt min energi har gått mycket till min älskade bästa vän katten Brorsan, som ramlade ut från fönstret och bröt benet i Juli :(

Men NU är det jäklar i mig en ny säsong som stundar och med den nya fräscha jobbtag. Jag gillar hösten som fasen, speciellt perioden nu i Augusti/Sep när luften äntligen går att andas klart och alla kul kurser drar igång. Kan bero på att jag är född på hösten i Oktober, vad vet jag.

Idag hälsar vi på hemma hos den sköna bönan Kicki Berg som driver det ursnygga Instagramkontot @interiorlifestylebyme Hennes hem är som att gå vilse i the land of wonderful and perfect  där man aldrig vill hitta ut igen.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Välkommen hem till @interiorlifestylebyme och läs min intervju med henne om inredning, livet, trender och det där med att kopiera andra.

@interiorlifestylebyme

KÖP INSTA STILEN: Vit soffa hittar ni HÄR Lyxiga gardiner hittar ni HÄR Sittpuffar HÄR Vardagsrumsmatta HÄR Lyxiga soffbord som de ovan finns HÄR Taklampa lik den ovan HÄR

Jag blev helt KÄR i tavlan uppe till vänster! Jag har alltid uppskattat kvinnlig skönhet sedan jag var barn Kvinnokroppen är ett rent konstverk värd att visa upp i all sin vackra nakenhet. OCH då är jag varken flata eller bi saying that :)

INSTAGRAM INTERVJU @INTERIORLIFESTYLEBYME

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Kicki och bor i en sekelskiftesvilla i Linköping med min sambo och våra två tvillingtjejer. Vi bor på landet men nära stan. Jag är företagare och driver en frisörsalong tillsammans med en kollega där vi är 7 frisörer totalt.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du på din inredningsstil?

Tack så jättemycket! Så kul att höra! Min inredningsstil har växlat genom åren, men jag går på magkänsla och inredning är en livsstil. Jag tänker, drömmer och andas inredning. När man känner den där härliga känslan av välbefinnande, då har man hittat stilen som är rätt för just sig själv.

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag tycker man kan hitta inspiration precis var som helst. Ett fönster man går förbi på gatan, ett program på tv som kanske inte alls handlar om just inredning, i butiker, inredningsmagasin, Pinterest och självklart från Instagram.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar vitt, grått och svart.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Mest stolt är jag över mitt gamla klädskåp som jag ärvt efter min mormor. Det är lite snett och dörren är svår att stänga. Men för mig så har det ett värde som inte går att ersätta i pengar ❤️ I övrigt är det nog mina lampor. Är galet förtjust i just lampor. Speciellt Sarfattin och min Taccia. Älskar Flos.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? Något du ångrat ?

Jag ångrar nog inget av mina köp. De har varit rätt just då. Men sedan kanske inte alla blir så långlivade.
Men eftersom jag älskar att ändra om så gör det inte så mycket. Då säljer jag och köper nytt ????

Sommar rea fynd

KÖP INSTAHEM STILEN: Rund spegel lik ovan finns HÄR Lyxiga billiga prydnadskuddar finns HÄR Tavlor och posters finns HÄR  Sittpuffar HÄR

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Åh bara tre ☺️ Då blir det Confident living, butik Esq och Newport home

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du
något tips?

Ja! Gå efter känslan du känner när du tittar på olika stilar. Det finns så mycket som är vackert, men det ska passa i Ditt hem, och kännas som Din stil. Och framförallt: Det ska kännas inuti kroppen som en känsla av välbehag.
Kopiera inte någons hem rakt av. Hitta guldkorn lite varstans och gör ditt hem till ditt egna.

Har du några favorit Instagramkonton inom inredning du kan tipsa oss om?

Det finns många fina konton, men @charlottejardfors och @bohag har fantastiskt vackra konton! Sedan min fina granne och vän @kagahem såklart! Vi tycker så lika och jag vet inte hur ofta vi köpt eller tittat på exakt samma saker utan att veta om det.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Man ska aldrig säga aldrig.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du
verkligen gillar?

Jag älskar hus i nyfunkisstil med stora glaspartier och med elegant inredning.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror att ögat vill ha det ögat vänjer sig att se. Precis som med reklam på tv så handlar vi varumärken som vi känner igen, även om vi kanske inte tänker på det själva just då. Det blir extra tydligt när man tänker på hur vi handlar när vi är i mataffären. Är man intresserad av inredning så hänger man oftast med i trender. Vissa saker älskar man, vissa inte. Vissa är jättefina, men passar kanske inte i ens egna hem. Och så har vi dessa prylar som pryder mångas hem, ett stort grattis till dem som tillverkat dessa. De har lyckats tilltala en bred massa ????????????????

Till sist vilka inredningstrender 2018 gillar du mest?

Jag måste säga att som nummer ett är det alla speglar! Man kan inte ha för många eller hur!? Och såklart alla lyxiga sammetsklädda sittpuffar, kuddar och möbler. Sammet ger en både ombonad och lyxig känsla.

KÖP IG STILEN: Matta som ovan finns billigt HÄR Trendiga speglar finns HÄR Lyxiga billiga prydnadskuddar finns HÄR

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris just nu

Visst är Kickis hem jättefint ? Så bra sagt också det där med att kopiera är som TV-reklam, vi köper det ögat vant sig vid utan att ibland inte ens tänka på det. Det är så kul i dessa Instagramintervjuer att höra vad alla säger på frågorna, då nästan ingen har samma svar. Jag håller även med Kicki om sammetstrenden som vägrar släppa, då jag själv är en äkta sammetsnarkoman.

Hoppas ni gillat veckans valda Instagramhem och kanske tom inspirerats att göra om där hemma nu i höst. Hösten tycker jag är bästa säsongen för inredning. Efter vart ute och flängt hela sommaren vänder vi hemmåt och myser i Fredagssoffan. Då skadar det inte att ha några splirrans nya heta prydnadskuddar att hålla i när det blåser hårt ute (det eller en het höstdate:)

Ha en kanon vecka!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Moa Lindh söndag, augusti 12, 2018 - 11:55

Vilket FANTASTISKT hem! helt min stil och grym intervju, du är bara bäst :) Kram moa

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 224 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis