fbpx

Veckans vackraste Instagramhem – @interiorbyvanessa

Jag börjar med att tacka för alla kärleksfulla fina coments i förra inlägget om bloggandets baksida, jag blev helt rörd. Det är så när man öppnar sig i ärlighet och skriver från hjärtat, att då öppnar folk sina hjärtan tillbaka och det är så genuint vackert. Från min brutalt ärliga bloggbikt tar vi nu steget till bloggframsidan. Det är nämligen hög tid igen för min nya favoritkategori, veckans Instagramhem. Denna gång åker vi och hälsar på i Stockholm, hemma hos den urgulliga inredningstokiga tjejen Vanessa. Hon driver ett av Sveriges i särklass största och mest välbesökta Instagramkonton @interiorbyvanessa Här bjuder Vanessa dagligen på ljuvlig feminin inredningsinspo direkt från hennes eget hem i Stockholm.

Det som först fick mig att fastna för Vanessas konto är att hon liksom jag själv är GALEN i rosa. Rosa är den färg som dominerar Vanessas alla rum i hemmet och hon älskar även lyxiga sittpuffar. Välkommen hem till en familjekär Stockholmstjej med en rejäl dos av passion for pink.

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – Juditadesign.se

Här är min intervju med Vanessa om inredning, favo inspiration och vad pojkvännen egentligen tycker om rosa inredning!

Liknande inredning ovan köptips: Rund spegel finns HÄR Sammetssoffor lik ovan HÄR   Lik viskosmatta ovan HÄR och ursnygg rosa dagbädd finns HÄR

Vanessas vardagsrum går i lyxiga toner av rosa, silver och guld. Växten med rosa blommor i bakgrunden ger sitt eget statement i rummet och är urläcker.

KÖPTIPS: Lyxiga sittpuffar som de ovan hittar ni billigt HÄR

INTERVJU MED @INTERIORBYVANESSA

Det märks tydligt att du liksom jag älskar rosa inredning! Vad kommer
det sig du älskar just den färgen så mycket? och jag måste ju bara köra
följdfrågan, vad tycker din kille om all rosa dekor? haha:)

Jag älskar rosa. Jag tycker att det är en vacker färg som passar till de mesta materialen. Färgen har bara fastnat hos mig. Jag vet att många kan vara rädda för rosa och ser den som “för feminin” men jag håller inte med. Det skulle då vara samma sak som att säga att mörkblå är “För maskulint” för oss kvinnor. Jag gillar egentligen alla färger men eftersom jag bara har ett hem så väljer jag rosa och mässing. Min sambo gillar vår inredning faktiskt och tycker inte alls att det är något konstigt med så mycket rosa :) Tur de haha.

Var från hämtar du mest inspiration till hemmet?

Instagram och Inredningsbutiker

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Hmm, Min soffa, mitt soffbord och min sänggavel om jag måste välja.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Jotex, Ellos och Åhlens

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du
något tips?

Jag tycker man ska låta det ta sin tid men inte för lång tid för då blir inget av haha. Sitt ned och fundera vilken känsla du är ute efter. Vad vill du ha för känsla i rummet. Ska det vara LYX? eller kanske mysigt? mörkt eller ljust. Jag tycker att man ska börja där och sedan fortsätta med de stora möblerna och tillägga inredningen vart efter som. Känn av stilen innan man köper allt. En sak i taget och leta inspiration, massor av inspiration. Hos mig ;) nej jag skoja haha. Finns en massa fantastiska konton att följa och ett tips är att även följa inredningsbutiker.

Kommer du att helt byta inredningsstil och ändra till en annan färg än
rosa en dag tror du?

Ja, det tror jag :)

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du
gillar?

Ja, jag älskar vita hem. Helt vitt med några trädetaljer. Sen älskar jag också mörka hem med bläckblåa väggar och mörka textiler med mässingdetaljer. Och jag älskar även stilen hos @hannasanglar. Man kan väl säga att jag önskar att jag hade 5 hus helt enkelt :)

Vilken inredningstrend 2018 gillar du bäst so far ?

Alla haha men rosa måste jag ju välja såklart isåfall.

Till sist många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras
inredning och man ser ofta samma lampor, bord etc. på alla bloggar och
Instagram Varför tror du att det är så? kan det finnas en rädsla för att
sticka ut från mängden och vara unik?

Jag är inte så säker på denna fråga men jag tror att det kan finnas en rädsla att sticka ut. Kan vara så att man är rädd att inte bli “accepterad” eller uppskattad på samma sätt som “alla andra” eller att man helt enkelt väljer att gå den väg som “funkar bäst” Det beror ju såklart på om man är en person som driver ett instagaramkonto eller om man som privatperson är inne på instagram för att hitta inspiration. Vad man har för syfte med att driva ett instagramkonto kan också spela in tror jag. I det stora hela så vill jag tro att alla följer sin stil och vad man gillar oavsett om det är vad alla svenskar har hemma eller inte.

Tack så hemskt mycket Vanessa att du tog dig tid och var med här på
Inredningsvis:)

HUR SÖT! är inte Vanessa och hennes lilla urgulliga familj på en skala?

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem –  @interior_by_claudia 

Jag hoppas ni inspirerats av Vanessas konto @interiorbyvanessa och jag rekommenderar alla ett besök dit. Det är denna biten jag gillar med bloggandet, att inspireras av unga kreativa folk med positiva framtidsdrömmar. Jag som själv har flera rosa detaljer i mitt hem, men inte vågat ha några fler med tanke på nästa pojkvän. Jag tänker om när Vanessa kör sitt pink passion race, för nånstans därute finns en riddare även för mig och förhoppningsvis kommer han ridande i rosaskimrande rustning :)

Mer rosa åt folket!

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis