fbpx

Veckans vackraste Instagramhem @interiorbylindawallgren

(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Årets första Instagramhem knackar vi på hos nu! Förra året startade jag kategorin ”Veckans vackraste Instagramhem” vilken direkt blev en succé och jag fick SÅ himla många fina coments om det hemmet. Det första hemmet var ett Norskt hem, idag däremot är det ett äkta Svenskt hem som står i fokus. Jag hittade kontot @ interiorbylindawallgren förra året och har sedan dess följt söta Linda Wallgren som driver det. Hon har en av Sveriges mest välbesökta inredningssidor på Instagram med sina över 60 000 inredningspassionerade följare.

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Självklart gjorde jag en intervju med Linda om det där med att hitta rätt inredningsstil, inspirera andra och mycket mer, här kommer den och Lindas vackra hem i bilder……..enjoy!

Interiorbylindawallgren

Linda Wallgren älskar puffar och man ser ett flertal grymt snygga exemplar i hennes hem. Jag gillar även att Linda ofta byter färgstil i inredningen. Man vet tex. aldrig vilka kuddar som hamnar härnäst i soffan vilket gör det spännande att följa hennes Instagram.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

KÖP IG STILEN: Rosa puffar ovan HÄR Mattorna finns HÄR Soffbord HÄR

INSTAGRAM INTERVJU

Hej  Linda! Du har ett fantastiskt fint hem. Hur kom du fram till din inredningsstil?

Tack så mycket ? Vårt hem har vi jobbat otroligt hårt med att få ihop! Vi har renoverat allting själva och det är ett 70 tals arkitektritat hus som vi ville skulle se nytt och modernt ut. Vi ville skapa ett hem som är både modernt men samtidigt lyxigt och hemtrevligt. Vi la ner ett otroligt jobb och planering för att få allt att bli så bra som möjligt och försökte att tänka igenom varenda detalj.

Min inredningstil har jag fått mycket från mitt eget intresse av inredning samt trenderna och givetvis så får man mycket inspiration genom att googla,instagram och tidningar och sen får man helt enkelt mixtra ihop allting och göra till sitt eget. Allt här hemma har jag också planerat i en arkitektetad vinkel tex i badrummet och att vi sänkt ner jacuzzin utanför på altanen precis i linje med fönster och glasdörr från badrummet för att det ska passa in perfekt.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag måste säga att jag verkligen tycker om min flos sarfatti lampa som jag har i vardagsrummet då den ger en super bra effekt just där eftersom det är så pass högt i tak.

Att Linda gillar myshörn det förstår man lätt! och kom igennnnn vem vill inte relaxa efter en stressig dag i det underbara badkaret? Då helst med en het hunk som tillägg haha :)

KÖP IG STILEN: Överkast hittar ni HÄR Mattor till sovrummet HÄR Kuddar HÄR

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag handlar otroligt mycket inredning på otroligt många butiker men jag tycker verkligen om newport Home, sleepo och en butik som ligger i Skövde som heter styled by me.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Jag tycker att man ska försöka att köpa det kan själv tycker är snyggt och mixtra ihop för det skapar en egen stil och sen vara stolt över det. Lite så funkar det just nu. Jag blandar gärna själv olika stilar vilket jag tycker blir otroligt snyggt och eget samt hemtrevligt.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Just Instagram är otroligt stort idag med många fina konton. Tyvärr hinner jag inte kolla så mycket då jag är otroligt upptagen med att hinna med mitt eget men det finns många fina konton.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag tror absolut att jag kommer att byta inredningstil någon dag. Just nu älskar jag den eleganta stilen men som sagt tiden går och allting förändras och utvecklas. Det blir spännande att se vad som kommer att hända inom dem 5 närmsta åren bara.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du gillar skarpt?

Självklart gillar jag andra stilar och tycker det är jätte fint hos andra men hemma hos mig så passar denna stilen bäst.

Nämn några favorit trender som kommer detta nya år 2018?

Det blir många fina trender nu 2018 och vad jag vet så kommer sammet och puderosa att fortsätta vilket jag älskar. Det kommer bli mer grönska så som stora växter. Jag gillar också att det unika kommer in mer och mer. Att man vågar sticka ut och skapa sin stil så att alla hem inte behöver se exagt likadana ut. Jag har även hört att taken kommer att börja bli dekorerade vilket låter spännande att se.

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Till sist! många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, tavlor, bord etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Det känns som att trenden som är just idag är otroligt stor och det finns vissa utvalda grejer som man bara måste ha när man följer trenden. Dessa grejer har slagit igenom otroligt stort vilket också har gjort att många hem är lika. Sen visar ju vi bloggare och instagrammare upp dessa från olika håll och självklart påverkar ju det många andra också att dem ser dessa saker på stora konton. Jag hoppas att 2018 kommer att ge den unika stilen lite mer plats så att alla hem inte ser likadana ut. Men just nu är allting som kommer som nytt otroligt starkt. Inredningen har blivit så stort det sista och folk vill ha det fint hemma och försöker att följa med trots att det är otroligt svårt både ekonomiskt och tidsmässigt.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris just nu

Jag tackar fina Linda för att hon tog sig tid och svarade på frågorna då jag vet att hon är en busy tjej. Det är så himla kul att kika in hemma hos ”riktiga” folk och inte bara hos kändisar tycker jag. Jag menar hur mycket personifierar man sig i att Kardashians har köpt den tionde flådiga miljonkåken i LA ….SUCK! Nej fram för det vanliga, äkta och genuina och det är det Instagram är bra till. Jag hoppas och tror på det Linda sa om att vi kommer se fler personligt inredda hem i framtiden.

Jag hoppas även att ni gillat interiorbylindawallgren årets allra första Instagramhem. Jag lovar att leverera så många spännande och unika Insta house tours jag bara kan detta året. Jag kommer att varva Svenska hem med hem från övriga Skandinavien, då det ger en spännande kontrast.

Vad gillar ni Lindas inredningsstil? och vilken stil har ni själva hemma?

LOVE Maria

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis