fbpx

Veckans vackraste Instagramhem – @interiorbyjackie_

(Innehåller Jotex & ellos annonslänkar)

Det har vart en jobbig helg för mig då min älskade själsfrände katten Brorsan än en gång varit dålig. Som många vet ramlade han ju ner från tredje våningen i Juli. Denna gång fick jag åka akut med honom då han matvägrade (vilket han inte gjort på hans 11 år, då han är bortom besatt i mat) Jag är nu säker på det är tanden han slog av när han föll plus hans FORL tandsjukdom som gör han inte äter. Han har fått tid för tandoperation nästa vecka men det känns som ÅR dit och stackarn får gå på morfinlikt lugnande till dess:( Nämn nåt som är värre än när oskyldiga husdjur är sjuka och de dessutom inte kan säga vart de har ont?

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – över HALVA PRISET

Jag har ändå mitt i allt detta försökt att göra detta inlägg om Veckans vackraste Instagram och hoppas det blir ok. Idag hälsar vi på hemma hos Jackie som driver det urläckra Instagramkontot @interiorbyjackie_ Ett ganska nytt Instagramkonto och jag kan ofta tycka de mindre IG konton är mycket charmigare än de jättestora, då de ofta bara Instagramar för pengar och fame.

Välkommen hem till @interiorbyjackie_ och läs här min Instagram intervju med ägarinnan Jackie här.

@interiorbyjackie_

Girl glam lyx med en touch av Paris vintage 20-tal skulle jag vilja kalla Jackies underbara hem.

INSTAGRAM INTERVJU – @INTERIORBYJACKIE_

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Jakline Kozanli och bor i ett nybyggt hus i Stockholm. Jag är en inredningstokig tjej som älskar allt som har med interiör,arkitektur och design att göra. Mitt intresse började när jag var 12 år.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du på din inredningsstil?

Åh tack snälla. Vad glad jag blir. Min inredningsstil speglar mycket av min egen personlighet. Jag har jordnära färger och älskar grönt som symboliserar naturen. Älskar att ha med svarta detaljer för att visa lite mer attityd i min stil så att inredningen blir lite mer tuff.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Min inspiration får jag från caféer, restauranger, böcker som jag lånar från biblioteket, pinterest och självklart instagram.

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och marmor billigt här

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Har alltid haft en grundtanke i mitt hem. Att hemmet ska kännas harmoniskt och lugnt. Därför har jag turkos som havet, beige som stranden och mycket grönt som naturen. Känns som att jag befinner mig i Maldiverna????
Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Sommar rea fynd

Jag älskar mina gröna marmorbord och min vackra sänggavel från artwood.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Eftersom jag brinner för inredning och har inredningsfingrar som kliar så har det hänt att man ångrar vissa köp för att förnya hela tiden i hemmet.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Åh finns så många????Älskar bohem, bennington och Newport home.
Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Ens stil som passar din egen personlighet. Inredningen ska passa dig och inte alla trender. Försök att fundera ut i vilken miljö du blir lugn. Är det färgerna rymden. Icke rymden. Det ska vara ett tema som är du.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Jag älskar @charlottejardfors @interiorbysarahstrah och @stylebylojs

KÖP INSTAGRAMSTILEN @INTERIORBYJACKE_

1. Rosa fåtölj finns HÄR 2. Svart marmorbord HÄR 3. Grön sittpuff i sammet HÄR 4. Bordslampor HÄR 5. Gröna kuddar HÄR och HÄR 6. Svart lyxig sänggavel HÄR 7. Viskosmatta HÄR


Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Tror att jag alltid kommer att hålla mig till minimalistisk och stilren stil. Älskar minimalism för det ger sån ren känsla i hemmet.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag älskar verkligen jordnära, trä möbler, linnetyg och valnöt. Mitt sinne blir så lugn av naturens material.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

När man inte riktigt har hittat sin egen stil så blir det lätt att man kopierar andras stil som gör att det känns att man har ett säkert kort.

Till sist vilka inredningstrender 2018 gillar du mest?

Att trenden är mer nedtonad till mer naturmaterial. Jag har förälskat mig i färgerna pastell, jordnära och rostrött. Sedan sammet får man ju aldrig nog av som ger en lyxig och mysig känsla.

LÄS MER: Inredningstrender höst/vinter 2018 – dessa saker MÅSTE ni ha

Jag älskar verkligen Jackies IG konto och det har jag gjort från första gång jag la ögonen på det. Jag sa även till henne att hon borde ha MYCKET mer följare, då hon förtjänar det som dessutom fotar allt själv. Jag älskar hennes speciella close up photo stil när hon fotar all sin glammiga inredning. Jag håller även med henne om det där med grönt och svarta detaljer i inredningen. Grönt har verkligen slått igenom stort i höst och hur snygg är inte hennes gröna sammetspuff på en skala?

Jag hoppas att ni gillat denna veckans Instagramhem som var lite jobbigt att göra mitt i all kattkaos. Men det är ju så i livet att ibland får vi inspiration och ibland sugs den av negativa händelser. Men tror negativa händelser händer för att lära oss vara tacksamma för det vi har och då inte bara det materiella.

Ha en fin ny vecka och håll tummar för min katt Brorsan:)

/Maria

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis