Veckans vackraste Instagramhem – @inspirationbyzandra

(Innehåller annonslänkar)

Jag skriver detta inlägget minst sagt skakig då jag haft världens magsjuka i helgen :( Tror det va matförgiftning från några nya grejer jag åt i Fredags för helvetet började efter det. Så ni som skriver till mig överallt och jag inte svarar nu vet ni varför, jag har bara legat i mörkt rum i två dagar. Finns det nåt värre än att må illa? Svar NEJ! Men jag har ett tips jag måste dela med mig till alla som får det jag haft. Stryk in den onda magen med tigerbalsam och gärna mycket, det hjälpte mig få till detta inlägget :) Även doften från balsamet befriar illamående då den är så frisk.

LÄS MER: Sommar rea upp till 65 % rabatt på inredning

Nu till Veckans vackraste Instagramhem som är kontot @inspirationbyzandra Som drivs av de goa flygvärdinnan Zandra i Stockholm Hon är tjejen som älskar att fira och tar alla tillfällen i akt att fira allt som går fira med ballonger och glam.

Välkommen hem till @inspirationbyzandra och här kan ni läsa min Instagramintervju med henne.

@inspirationbyzandra

INSTAGRAM INTERVJU – @INSPIRATIONBYZANDRA

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Zandra och är 30 år. Jag arbetar som flygvärdinna och vid sidan av pluggar jag inredning. Bor tillsammans med min sambo i en lägenhet i Hammarby sjöstad, Stockholm.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag har haft ganska olika stilar beroende på vilken lägenhet jag bott i. Detta är min tredje bostadsrätt och här kände jag bara för att gå all in på allt som jag älskar! Tavlor, färg och stora inredningsdetaljer.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Det måste nog vara genom Instagram och sociala medier. Finns så många inspirationskällor där ute!

SHOPPING FAVORITER

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Oj! Eftersom hem ofta är ljusa idag (vita väggar, tak och ljusa golv) så gillar jag att addera svart för att bryta av. Sen älskar jag gult just nu! Kul att trenden håller i sig även i vår och sommar :)

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Det måste vara min Daggvas från Svenskttenn. Den har jag velat ha sålänge jag kan minnas och nu är den min!

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Instagram inredning ovan finns: Grå sammetsstol HÄR Spegel HÄR Fluffiga puffar HÄR Grå sammetsgardiner HÄR Svart marmor sidobord HÄR taklampa HÄR Gul puff HÄR Matta HÄR Glammig guldspegel HÄR

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Hmmm. Ingenting i den här lägenheten ångrar jag. Men tidigare har det nog varit en fåtölj och en gungstol från secondhand. Det blev lixom aldrig riktigt rätt

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Hm home, Svenskttenn och ROOM.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Prova dig fram vad du gillar för något och försök hålla dig till samma spår. Impuls shoppa inte allt som du tycker är fint haha. Det är när man blandar olika stilar som det krockar och inte blir så bra.

Shopping favoriter

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Susantornqvist, parvinshafiri och colorelles :)

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Man ska aldrig säga aldrig..

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Ja jag gillar ju det pampiga gustavianska och sekelskift! Stuckaturer i taket, takkronor mm. Så vackert men passar inte i den här lägenheten vi bor i nu.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Oj, Åsa Ingrosso har ju helt magiskt hem både i Stockholm och i Palma!

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror att man blir inspirerad av varandra, tror inte att det handlar så mycket om att man är rädd för att sticka ut. Dessutom känns det svårt att vara helt unik om man inte bara handlar second hand.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Jag älskar Teddy-trenden! Fluffiga puffar, fluffiga kuddar, fåtöljer.. Ja allt som är fluffigt! Sedan är jag glad att det gula fortfarande håller i sig :)

Zandra tycker att man ska fira allt som går att fira och gärna med ballonger,färg och skumpa :)

Nu förstörde jag säkert introt för Veckans vackraste Instagramhem, but heyyy we r human right! Inte allt är perfekt som i Instavärlden IRL och det kallas liksom livet :)

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem –  @teresiasiyan

Jag har följt Zandra ett tag och gillar hennes energi både i sig själv och i hennes färgglada hem. Det osar positivitet över hennes konto och det behöver gnällsverige mer av. Jag håller med Zandra om den fluffiga trenden att vi hoppas den är här för att stanna. Jag håller även med henne om det där med att fira allt som går. Jag tycker även man ska fira små saker i livet, inte alltid det grandiosa.

TRO MIG jag kommer fira mig själv rejält med MAT efter jag tatt mig igenom magsjukan från H. Det är först när man är riktigt sjuk som man inser hur bräckligt livet är och att det är värt att fira varje magiskt levande stund man kan fånga mitt i all social mediastress.

Over out från sjukstugan!

SHOPPA FAVORITER

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 204 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis