Veckans vackraste Instagramhem – @husetpaholmkroken

(Innehåller Jotex Ellos Soffadirekt annonslänkar)
ÄNTLIGEEN! är Veckans vackraste Instagramhem tillbaka igen. Jag har haft ledigt i sommar så jag tog uppehåll med Instagramhemmen. Men nu nalkas höst och en ny säsong full av ny härlig inspiration. Det är så kul med alla nya hösttrender som redan kommit. Ingen har nog missat att höstens hetaste material är manchester. Dock inte den brandgula bredspåriga 70-tals manchester. Nej den nya tidens manchester är lyxig finspårig och ser nästan lite ut som sammet.
Nu kör vi! Höstens första Instagram hem är kontot @husetpaholmkroken Vi beger oss till Emma som bor utanför Trollhättan i sitt vackra hus. Och här kan ni läsa min Instagramintervju med henne…..Enjoy!

@husetpaholmkroken

INSTAGRAM INTERVJU

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Vårt hus ligger i Velanda, det ligger i Trollhättans kommun lite i utkanten mot Göteborgshållet.
Tomten köpte vi utav en privatperson så det ligger inte centralt i Velanda utan ca 1km därifrån.
Våran tomt låg längst in i en skogddunge, så vi har grävt 300 meter egen väg.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag började bli intresserad av inredning för ca 3 år innan huset stod klart. När vi väl visste att vi skulle börja bygga hus så djupdök jag i all inredning jag kunde hitta.
Jag har dock aldrig fastnat för något stil, jag köper det jag tycker är snyggt och passa in. Tror den speglar lite hur man är som person, iallafall om man har det som sitt största intresse.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag hittar det överallt. På instagram, pinrest… ja internet överlag. Men även i inredningsbutiker eller i inredningsmagasin. Ofta kombinerar jag själv saker som jag tänker mig i huvudet så ofta inom mig själv.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Skulle säga att det är jordnära toner såsom beige, vit, grå och så gillar jag att bryta av det med en hel del svarta detaljer. Effekten bli grymt bra då!

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Det måste nog vara alla mina lampor, jag är bokstavligen lamptokig. Har alldeles för många egenligen, om man nu kan  ha det,
Gillar klassiska men även lite udda lampor med en tvist. Belysning gör så mycket för ett hem.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

2 st gula kuddfodral. En gång tänkte jag att jag skulle få in lite gult, för att bryta av lite. Det blev inget bra alls… haha! Lade undan fodralen direkt och tror fortfarande de ligge långt ned i en låda uppe.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Alla stora möbler i rosa, såsom soffor, fåtöljer eller mattor. för mig blir det bara fel, Hos andra kan det vara fint, men jag hade nog blivit tokig.
Och absolut fulaste inredningsprylen jag sett är nog alla skumfogs DIY som cirkulerade för ett tag sen. Förstod inte alls vad som hände där, men skönhet ligger ju i betraktarens öga så att säga.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Skulle säga DImoda, det är en stor favorit. Bra kvalite, grymma priser och fantastisk kundbemötande.
Sen har jag handlat mycket hos Pb Home Interior, ritktigt fint och vä utvalt soritment. Jotex är en favorit också,  då de har mycket detaljer och snygga textiler.

KÖP INSTAGRAM STILEN

Inredning ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR


Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Om man ska göra om ett rum eller ett helt boende,, så är mitt tips att sätta sig, se efter vad man tycker om samt vilken stil man vill inreda med, innan man börjar handla in saker. Samt att man börjar och slutför ett rum i taget om man inte är van, annars kan det bli rörigt.  Alla tycker olika men jag tror det är bra med en röd tråd igenom hela hemmet, annars kan det upplevas förvirrande och att man inte riktigt får till helheten. Det är just det jag får tll mig utan personer som ber mig om min hjälp.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Får nog säga att det är @ninasparsointeriors och @hedemasion … de har så otroligt vackra hem.. och är underbara som personer.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Nej inte helt, ibland har jag helt plötsligt ändrat mig om någon detalj jag inte innan tyckt varit fin…som jag sedan köpt och nu älskar men i det stora hela kommer jag nog alltid att ha samma stil.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag går ju åt Skandinaviskt håll i stilen … men jag älskar ändå verkligen lantligt. Det är något jag gillar att kombinera med emellanåt, mysigt och hemtrevligt.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Det skulle nog vara belysning, alla olika sorters lampor! men även detaljer såsom urnor/vaser… de ligger mig nära till hjärtat.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror att det beror på att man ser något man gillar och då nöjer man sig, och gör samma eller köper samma. Främst för att det är bekvämt och för att men vet och har redan fått ett kvitto på att det funkar. Sen
är det väl i många fall att man faktiskt tycker att det är vackert/fint och att man också vill ha det hemma hos sig. Det är ju just de här kreativa nyskapande människorna som är intressanta och helt fantastiska på att finna nya sorters former och trender.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Måste nog säga att det är alla DIY piedestaler i alla möjliga olika former. allt ifrån ommålade loppisfyndade, spacklade och målade gjutrör till betongblock. Fiffigt och en stilren detalj.

SOMMAR REA SHOP

Jag hoppas att ni gillat höstens första Instagram hem och visst har hon det fint. Nu står vi alla inför en oviss mörkare säsong. De flesta kommer fortsätta jobba hemifrån på gott och ont. Det jobbiga tycker jag med Corona är att inget vet eller kan säga vad som kommer hända. Alla går med skygglappar för framtiden nu och det känns skrämmande. Jag hade själv planerat en Portugal resa i September, men nu vet jag inte hur det blir. Vi kan bara hoppas på det bästa och be om ett bättre år 2021.
Stay strong!
LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 195 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis