Veckans vackraste Instagramhem – @homestyle.by.me

(Innehåller adslänkar)

Dags för veckans höjdpunkt Veckans vackraste Instagramhem. Jag har fått så många fina kommentarer om de senaste hemmen jag visat upp, vilket värmer i kylan. Idag har jag letat upp en riktig Instagram pärla som är riktigt poppis. Vi förflyttar oss uppåt i landet till ljuva Värmland och en tjej som liksom jag har en passion för rosa.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Jag säger välkommen hem till @homestyle.by.me och här kan ni läsa min intervju om henne.

@homestyle.by.me

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej :) mitt namn är Kine och jag är 28år, bor tillsammans med sambo och två barn på 3 & 9år i Charlottenberg Värmland i en hyresrätt.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Men tack :) oj ja du, jag har provat mig fram i drygt 4år, och känner nu att jag äntligen har kunnat landa i mina mörka toner i hemmet.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag är väldigt aktiv på Instagram så jag hämtar upp mycket idéer och tankar därifrån, men jag försöker alltid att göra det till mitt egna.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag har alltid varit svag för rosa och kommer nog alltid att vara, men just nu så har jag vågat mig på andra färger än just rosa och jag gillar det. Färgerna sandbeige, ockragul och kanelbrun gör sig så himla fint tillsammans.

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Hmm, den va svår… Men jag skulle nog ändå säga att jag är väldigt nöjd med vårat vita marmor matbord och våran soffa.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Jag har nog inte gjort några dåliga köp vad jag kan komma ihåg, utan jag har en tendens att byta ut lite inredningen i hemmet bara någon vecka efter oavsett om jag gillar det jag har.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Jotex, hmhome & mio

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Ja! Stressa inte, köp inte allt i en klunga, utan låt det ta den tid det tar och känn av om det verkligen passar just dig och ditt hem. Och allt du köper måste inte kosta skjortan, billigt är bra och kan va väldigt snyggt och se lyxigt ut också :)

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Oh ja, @74.4kvm, @villa_merete @husno.22 @stines_interior_hub, @interior_by_maria, @lillianberget @interiorby_maria

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Hehe, vi kan ju hoppas på att sambon inte läser detta… Men ja, utan tvekan. Oavsett om jag känner mig väldigt lugn och landad i den mörka sköna stilen vi har just nu så kommer jag ändå att byta en vacker dag.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag skulle nog säga att jag gillar alla stilar, jag brukar faktiskt skämta om att jag skulle behöva fler hem med olika stilar, just bara för att få uppleva varenda en :)

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jo men så tror jag nog att det är, till en viss del. Jag minns själv hur det va när jag började min inrednings resa. Man visste inte om man skulle våga sig på vissa prydnadssaker/möbler osv, så det slutade oftast med att man köpte det de flesta redan hade.

Och sen så tror jag absolut på att man hittar extremt mycket fint och bra inspiration idag, och självklart vill man ha det man tycker är snyggt och känner sig trygg med.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Jag älskar att all sammet fortfarande håller i sig, även alla nyanser i rosa och självklart mässingen. Och vad säger vi om pampasgräset? Uttjatat? Nääh, det kommer att hålla i sig rätt bra under 2019 också, jag gillar det iallfall :)

Kines fantastiska sammetsstolar ovan hittar ni HÄR och HÄR

Ännu fler sammetsstolar HÄR

Den ursnygga matgruppen hos Kine med rosa stolar hittar ni ovan till vänster HÄR och med svart bord HÄR

Jag älskar de spännande färgkontrasterna i Kines vackra hem. Att våga kombinera mörka nyanser med varandra som kontrast till alla ljusa hem som vart ett bra tag. Sen den matgruppen med rosa sammetsstolar halåååå hur snygg? Det är precis som Kine säger att hitta sin inredningsstil är något som tar tid. Man testar sig fram genom åren och till slut faller alla dekorbitar på plats i inredningspusslet. Jag har testat många färger genom åren men har nu insett att rosa är absolut min favofärg. Jag försökte va otrogen med andra färger men det hjälpte inte, det är rosa som får mitt hjärta klappa lite extra.

Hoppas ni gillat denna veckan IG hem och nu hoppas vi även att vinterkylan tar slut snart va :)

LOVE M

SOMMAR REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Moa Lindh söndag, januari 27, 2019 - 21:25

Fantastiskt hem! och GRYM intervju du är bara bästa Maria :)

Svara
Ullie måndag, januari 28, 2019 - 18:29

Ja hon har så jätte fint hos Ej och är så gullig.
Ha en fin tisdag
Ullie

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 366 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis